Maak een keuze:

Samsung S5 / S5 NEO hoesjes

In 2014 lanceerde Samsung de Samsung Galaxy S5. Het toestel heeft een 5.1 inch scherm en is full HD. De processor is quad-core en snel genoeg om verschillende apps tegelijk te laten draaien. De 16 megapixel camera kan gebruikt worden om prachtige foto’s te maken. Het geheugen is gelukkig uit te breiden door middel van een SD-kaart. Hierdoor kan je meer ruimte creëren voor al je foto’s, video’s en muziek. Deze prachtige telefoon moet natuurlijk beschermd worden. Een Samsung hoesje kopen is daarom ook nooit eerder zo belangrijk geweest..

Kwetsbaarheid

De Samsung S5 is voorzien van zeer goede specificaties. Echter blijft het toestel kwetsbaar voor dagelijkse ongevallen. Zonder een Samsung Galaxy S5 / S5 NEO hoesje loop je het risico deze snel te beschadigen. We verwachten namelijk niet dat het kapot gaat. Voordat je het weet, vliegt het uit je handen of er komt druk op toestel. Een eventuele ongeluk kan hoge reparatiekosten met zich mee brengen. Door een van de stevige en leuke telefoonhoesjes uit te kiezen bij Fonu kan dit allemaal voorkomen worden. We gebruiken onze telefoons steeds vaker en zijn dan ook niet weg te denken uit het dagelijks leven. Kies daarom vandaag nog een Samsung Galaxy S5 / S5 NEO hoesje uit ons assortiment en zorg ervoor dat je telefoon nog langer mee gaat.

Veel opties

Bij het uitkiezen van het juiste Samsung Galaxy S5 / S5 NEO hoesje heb je verschillende hoesjes. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een zakelijke uitstraling door een leren hoesje te nemen die vaak ook goed te combineren is met je fonu.nl samsung tablet hoesjes. Echter hebben wij ook normale boekmodel hoesjes met ruimte voor je pasjes. Misschien zoek je wel een siliconen hoesje voor alleen de achterkant. Bij ons kan dit allemaal.

Waarom Fonu?

Wij van Fonu vinden het belangrijk dat jij nog langer kan genieten van je toestel. Hiervoor bieden wij verschillende hoesjes aan zodat je altijd een keuze kan maken die bij je past. Onze telefoonhoesjes zijn geselecteerd door kenners die al jaren binnen het vakgebied werkzaam zijn. Neem gerust een kijkje en bestel vandaag nog je telefoonhoesje.

Als je het hoesje voor 20:30 bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Mocht je opzoek zijn naar een andere Samsung S5 mobiele accessoire dan bieden wij dat ook! Hierbij kan je denken aan een telefoonoplader, wireless headset of screenprotectors.