Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes

Na een aantal maanden wachten, is het zover. De Samsung Galaxy S21 Plus komt uit. Samsung heeft de fans niet teleurgesteld. Deze 5G telefoon heeft een 6.7 inch 2X Dynamic Amoled scherm. Dit betekent dat je in hoge kwaliteit kunt gaan genieten van je favoriete clips, series en films. Verder heeft deze Samsung Galaxy S21 Plus een 4800 mAh Li-Ion accu en een 64 megapixel camera. Hiermee kun je in 4320p filmen. De telefoon komt in de kleuren zilver, zwart, violet en roze, rood en goud. Genoeg keus wat betreft de kleur. Deze geweldige mobiele telefoon verdient de beste bescherming. Daarom hebben we de beste Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes voor je klaargezet. Bekijk onze voorraad en kies de beste case.

Ruim assortiment aan S21 Plus hoesjes

Omdat er aan deze telefoon een hoog prijskaartje hangt, is het belangrijk om een Samsung S21 Plus hoesje te hebben. Deze smartphonehoesjes zijn er overigens niet alleen voor bescherming. Je kunt met behulp van een samsung s21 plus case je telefoon personaliseren naar eigen smaak en een unieke look meegeven. Zo bieden onze Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes protectie en zijn ze tegelijkertijd ook cool én hip. Aan keuze is er overigens geen tekort.

Keuzestress bij de vele Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes?!

Door de vele hoesjes en cases zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dat begrijpen wij als geen ander. In algemene zin kun je kiezen uit drie soorten hoesjes. De Samsung S21 Plus Wallet Cases, de Book Cases en de backcovers.

Het verschil zit hem tussen de wallet case en de S21 Plus bookcase vooral in het kunnen wegwerken van meer pasjes of muntjes. De wallet case biedt vaak ruimte voor meer pasjes dan de bookcase. Dus heb je meer dan tien pasjes die je erin kwijt wilt dan is de wallet case de beste keus. Hiervoor is CaseMe hét go-to merk hoesje. Heb je helemaal geen pasjes en wil je het toestel zo dun mogelijk houden dan kun je kiezen voor een Samsung Galaxy S21 Plus backcover. Hiervan heb je transparante achterkantjes, backcovers van marmer of backcases met een ander printje.

Kom je er nog niet uit? Stuur even een e-mail, we staan te popelen om je te helpen!