Maak een keuze:

Samsung S20 Plus hoesjes

Samsung S20 Plus hoesjes zijn in verschillende kleuren en modellen te verkrijgen. Het bedrijf van Samsung is erin geslaagd om drie telefoons uit de S-serie tegelijk te introduceren. De Samsung Galaxy S20 Plus is de grotere variant van de Samsung Galaxy S20. Deze smartphone beschikt over een Dynamic Amoled 6.7-inch beeldscherm. Samsung heeft veel vernieuwd ten op zichte van zijn voorganger. Een strakker design, betere en meerdere camera’s, een verbeterd geïntegreerde vingerscanner in het beeldscherm en een verbeterd gezichtsherkenningssysteem. Het beeldscherm beslaat nu nog meer van het gehele toestel, dus extra bescherming komt zeer goed van pas! Op fonu.nl kun je het beste telefoonhoesje kopen voor de Samsung S20 Plus.

Laat schade je niet frustreren

Door snel een Samsung telefoonhoesje aan te schaffen voorkom je veel ellende. Het zou je maar gebeuren dat je splinternieuwe toestel beschadigd raakt. Kies daarom uit de verschillende Samsung S20 Plus hoesjes. Je hebt de keuze uit bookcases, portemonnee hoesjes, backcovers en extra verstevigde hoesjes. De bookcases en portemonnee hoesjes bieden volledige bescherming aan je telefoon. In de meeste bookcases kun je ook je pasjes kwijt. Ben je toch iemand die veel lange teksten schrijft of veel aan het appen is? Dan is een backcover wellicht handiger. Deze hoesjes kun je allemaal op onze site bekijken.

Meer dan protectie

Naast de juiste bescherming voor je telefoon, zijn onze hoesjes ook stijlvol en trendy. Bij Fonu.nl kun je kiezen uit verschillende soorten printjes en modellen. Personaliseer je Samsung Galaxy S20 Plus helemaal naar eigen wens en laat het matchen met je persoonlijkheid en/of outfit. We hebben simpele hoesjes, zakelijke hoesjes en opvallende hoesjes op voorraad. Twijfel niet langer en klik verder voor de keuzemogelijkheden. Naast hoesjes bieden we ook extra bescherming aan doormiddel van bijvoorbeeld s20 plus camera lens bescherming.

In originele staat behouden

Zonder bescherming is het haast onmogelijk om je telefoon in een nieuwe staat te houden. Het is niet eenvoudig om een reparatie uit te voeren en dat brengt meer kosten met zich mee dan de aanschaf van een Samsung Galaxy S20 Plus case. Een goed beschermde smartphone zal uiteindelijk de restwaarde van jouw telefoon meer waarborgen. En juist daarom bieden we verschillende hoesjes aan die op hun eigen manier je telefoon beschermen en in de meeste gevallen goed te combineren zijn met een van de vele Samsung tablet hoesjes. Bekijk onze webshop voor deze Samsung S20 Plus hoesjes.

Waarom zou ik bij fonu.nl kopen?

Bij fonu.nl streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Bij ons is het verzenden van je bestelling compleet gratis! Daarnaast willen we online shoppen makkelijker maken voor je en hebben we daarom bijna alle producten voor je gefilmd. Deze video’s kun je zowel op onze website als op Youtube bekijken. Mocht je onverhoopt toch ontevreden zijn met je aankoop, kun je deze altijd retourneren.