Maak een keuze:

Samsung Galaxy S20 hoesjes

Samsung S20 hoesjes zijn van cruciaal belang als je beschikt over de Samsung Galaxy S20. Hier leggen wij uit waarom telefoonhoesjes nou zo belangrijk zijn en wat voor soorten er zijn. Samsung is erin geslaagd om drie telefoons uit de S-serie tegelijk te introduceren. De Samsung Galaxy S20 is de opvolger van de S10. Deze smartphone beschikt over een indrukwekkende 6.4-inch beeldscherm.

Samsung heeft veel vernieuwd ten op zichte van de voorganger. Een strakker design, betere en meerdere camera’s, een in het beeldscherm geïntegreerde vingerscanner en een verbeterd gezichtsherkenningssysteem. Het beeldscherm beslaat nu nog meer van het gehele toestel, dus extra bescherming komt zeer goed van pas! We hebben de beste Samsung S20 cases voor je uitgekozen.

Laat schade je niet frustreren

Door snel een hoesje aan te schaffen voorkom je veel ellende. Het zou je maar gebeuren dat je splinternieuwe toestel beschadigd raakt. Kies daarom uit de verschillende Samsung S20 hoesjes. Je hebt de keuze uit bookcases, portemonnee hoesjes, backcovers en extra verstevigde hoesjes. De bookcases en portemonnee hoesjes beschermen zowel de voorkant als de achterkant van je telefoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om enkele pasjes in je hoesje te stoppen waardoor je geen portemonnee meer nodig hebt. Ben je toch iemand die veel lange teksten schrijft of veel aan het appen is? Dan is voor jou een backcover wellicht handiger. We raden wel aan om bij de Samsung Galaxy S20 backcovers altijd een Samsung Galaxy S20 screenprotector te nemen, zodat je beeldscherm ook beschermd wordt.

Meer dan protectie

Naast het bieden van de juiste bescherming voor je telefoon, zijn onze hoesjes ook stijlvol en trendy. Bij fonu.nl kun je kiezen uit verschillende soorten printjes en modellen. Match je Samsung telefoonhoesje met je outfit of maak je telefoon uniek door een opvallend hoesje te nemen. Echter als je ook simpele en onopvallende hoesjes zoekt, kun je bij ons terecht. We bieden ook veel lederen Samsung S20 hoesjes aan. Daarnaast vind je ook vele merk hoesjes zoals GUESS, Pierre Cardin, BMW, Mercedes-Benz en nog veel meer. Twijfel niet langer en klik verder voor de keuzemogelijkheden.

In originele staat behouden

Het is haast onmogelijk om deze telefoon in de originele staat te behouden zonder bescherming. Een reparatie is veel duurder dan een hoesje. Hoe beter je je telefoon beschermt tegen alledaagse situaties, des te meer restwaarde deze vertegenwoordigt. Daarnaast kan het natuurlijk leuk zijn om je case te matchen met je samsung tablet hoesje. Hierdoor hebben we verschillende hoesjes die zijn samengesteld op basis van verschillende soorten protectie die je je smartphone kunt geven. Bekijk onze webshop voor deze Samsung S20 hoesjes.

Waarom zou ik bij fonu.nl kopen?

Bij fonu.nl staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Bij ons is het verzenden van je bestelling compleet gratis! Voor 20:30 besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast willen we online shoppen makkelijker maken voor je. We hebben bijna alle producten voor je gefilmd. Deze filmpjes kun je zowel op onze website als op Youtube bekijken. Mocht je onverhoopt toch ontevreden zijn met je aankoop dan kun je deze altijd retourneren.