Maak een keuze:

Samsung Galaxy S10e hoesjes

Samsung Galaxy S10e hoesjes worden steeds meer iconisch. Het bedrijf van Samsung heeft voor het eerst ervoor gekozen om drie telefoons uit de S-serie tegelijk te introduceren. De toevoeging is namelijk de Samsung Galaxy S10e. Dit model is kleiner dan de reguliere Samsung Galaxy S10. Desalniettemin beschikt het over een 5,8-inch beeldscherm. Het is net zo krachtig als de duurdere varianten. Echter is het beeldscherm kleiner. Daarnaast is de vingerscanner niet in het beeldscherm geïntegreerd, maar in de powerknop en beschikt het over een dubbele camera aan de achterzijde. Reden genoeg dus om Samsung Galaxy S10e hoesjes te gebruiken.

De ruime keuzemogelijkheden

De Samsung Galaxy S10e hoesjes bestaan uit verschillende soorten. Zo heb je de keuze uit bookcovers, backcovers en portemonnee hoesjes. Wanneer je het fijn vindt om meerdere pasjes bij je te hebben of als je veel films kijkt op je telefoon, is het aan te raden om een s10e bookcase te nemen. Daarnaast heb je bij deze modellen zowel je voor- als achterkant van je telefoon direct beschermd. Ben je veel op je telefoon aan het appen of lange teksten aan het schrijven? Dan is een Samsung Galaxy S10e backcover wellicht beter voor jou. Wel raden we altijd aan om dit te combineren met een Samsung Galaxy S10e screenprotector, zodat ook je beeldscherm goed beschermd wordt. En daarnaast heb je de vrijwillige keuze om je case in dezelfde stijl te kopen als je Samsung tablethoes of ervoor te zorgen dat je telefoon nooit zonder accu komt zitten met een wireless charger.

Val op!

Een hoesje is natuurlijk meer dan alleen bescherming. Maak je telefoon leuker door een hoesje te kiezen met een gave print! Er zijn hoesjes met dierenprints, stedenprints en nog veel meer! Combineer de kleuren van je hoesje met je outfit en laat zien dat je fashion ademt. Als je liever een onopvallend hoesje hebt, kun je ook altijd kiezen uit de lederen Samsung Galaxy S10e hoesjes of andere hoesjes. Die zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en merken zoals ! Om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden kun je verder klikken naar de volgende pagina.

Behoud je telefoon schadevrij

Het is haast onmogelijk om je telefoon in de originele staat te behouden zonder bescherming. Een ongeluk zit ook in een klein hoekje. Het is erg zuur wanneer je nieuwe telefoon schade oploopt. Voorkom ellende en dure reparaties met lange wachttijden. Bij fonu.nl begrijpen we dat je veel hebt moeten uitgeven aan je telefoon. Om deze reden bieden we ook goedkope Samsung Galaxy S10e hoesjes aan. Bekijk op de volgende pagina’s wat de keuzemogelijkheden zijn.

Onze kwaliteit en service

Voor ons staat de klant altijd voorop. Daarom streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Om dit te bereiken hebben we veel tijd en energie gestoken in zelfgemaakte video’s om je een beter beeld te geven van je aankoop. Mocht je toch niet tevreden zijn met je bestelling, lees dan ons retourproces voor een snelle verwerking. Bovendien rekenen we geen verzendkosten en transactiekosten. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog je Samsung hoesje.