Maak een keuze:

Samsung Galaxy S10 hoesjes

Samsung Galaxy S10 hoesjes zijn er in veel verschillende varianten. Het bedrijf van Samsung is erin geslaagd om drie telefoons uit de S-serie tegelijk te introduceren. De Samsung Galaxy S10 is de middelformaat van de drie. Desondanks beschikt het over een indrukwekkende 6.1-inch beeldscherm. Samsung heeft veel vernieuwd ten op zichte van de voorganger. Een nieuw design, betere camera’s, een in het beeldscherm geïntegreerde vingerscanner en een verbeterde gezichtsherkenningssysteem. Het beeldscherm beslaat nu nog meer van het gehele toestel, dus extra bescherming komt zeer goed van pas!

Laat schade je niet frustreren

Door snel te zijn met het kopen van een hoesje voorkom je veel ellende. Het zou je maar gebeuren dat je splinternieuwe toestel beschadigd raakt. Kies daarom uit de verschillende Samsung Galaxy S10 hoesjes. Je hebt de keuze uit bookcases, portemonnee hoesjes, backcovers en extra beschermende Samsung hoesjes. De bookcases en portemonnee hoesjes beschermen zowel de voor- als achterzijde van je telefoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om enkele pasjes in je hoesje te stoppen waardoor je niet meer je portemonnee overal mee hoeft te nemen. Ben je toch iemand die veel lange teksten schrijft of veel aan het appen is? Dan is voor jou een backcover wellicht handiger. We raden wel aan om bij de Samsung Galaxy S10 backcovers altijd een Samsung Galaxy S10 screenprotector te nemen, zodat je beeldscherm ook beschermd wordt.

Meer dan bescherming

Naast de juiste bescherming voor je telefoon, zijn onze hoesjes ook een lust voor het oog! Bij fonu.nl kun je kiezen uit verschillende soorten printjes en modellen. Match je telefoonhoesje met je outfit of maak je telefoon uniek door een opvallend hoesje te nemen. We kunnen ons ook goed voorstellen dat je juist een onopvallend hoesje zoekt. We bieden ook veel lederen Samsung Galaxy S10 hoesjes aan. Daarnaast vind je ook vele merk telefoonhoesjes zoals Guess, Pierre Cardin, BMW, etc. Twijfel niet langer en klik verder voor de keuzemogelijkheden.

In originele staat behouden

Het is haast onmogelijk om deze telefoon in de originele staat te behouden zonder bescherming. Een reparatie is veel duurder dan een hoesje. We begrijpen dat de aankoop van het toestel een flinke investering is geweest. Hierdoor hebben we verschillende hoesjes in diverse prijscategorieën die tevens goed te matchen zijn met je Samsung tablet hoesje. Bekijk onze webshop voor deze Samsung Galaxy S10 hoesjes.

Waarom zou ik bij fonu.nl kopen?

Bij fonu.nl staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Bij ons is het verzenden van je bestelling compleet gratis! Daarnaast hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk video’s te maken van onze producten, zodat je een betere weergave krijgt van wat je eigenlijk koopt. Daarnaast hanteren we een bedenktijd van 30 dagen.