Maak een keuze:

Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesjes

Note 10 plus hoesjes zijn van cruciaal belang om de scherm van jouw Samsung Galaxy Note 10 plus te beschermen. Bij de Samsung Galaxy Note serie gaat het namelijk vooral om het grote scherm. Samsung heeft zichzelf wederom overtroffen. De nieuwe Samsung Galaxy Note 10 Plus heeft een scherm van maar liefst 6,8 inch! Dit brengt voor en nadelen met zich mee. Het voordeel is dat je geweldig kunt genieten van video’s of foto’s die je hebt gemaakt. Het nadeel is dat het vrijwel onmogelijk is om deze telefoon met één hand te bedienen. Aan de voorkant is een gat gemaakt voor de selfie camera. Dit zorgt voor een unieke en futuristische design. Het is dan ook niet verrassend dat de Samsung Galaxy Note 10 Plus één van de snelste telefoons op dit moment is.

Als gebruiker beschik je over 12GB aan ram geheugen en een Exynos 9825-chip. Het maakt niet uit wat je doet. Dit toestel kan het aan. Helaas beschik je bij dit model niet meer over een 3,5mm ingang voor een koptelefoon. De vingerafdrukscanner is verwerkt in het scherm en is nog sneller dan die van de Samsung Galaxy S10. Al met al is het een prachtige telefoon die aan zowel de voor als de achterkant uit glas bestaat. Hierdoor blijft het apparaat kwetsbaar voor krasjes en barsten. Het is dus erg belangrijk om de Samsung Galaxy Note 10 Plus te beschermen door een van de duizenden Samsung cases te kiezen.

Gebruik van Air gestures met de nieuwe S-pen

De stylus pen is weer terug. Samsung heeft nu ‘Air Gestures’ toegevoegd aan de functionaliteit van de pen. Hierdoor kun je het toestel op afstand bedienen om bijvoorbeeld in en uit te zoomen of om een foto te maken. Als je gemakkelijk gebruik wilt maken van deze functie dan is het wel handig dat je de Samsung Galaxy Note 10 Plus ergens kan laten staan. Hiervoor kan het juiste hoesje een oplossing bieden. Bij fonu.nl bieden we zowel bookcases als backcovers aan voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Onze bookcases hebben een klepje aan de voorkant en je kunt vaak aan de binnenkant enkele pasjes opbergen. Verder kun je deze bookcases vaak horizontaal laten staan net als bij de vergelijkbare Samsung tablet hoes zodat je gemakkelijk gebruik kan maken van de nieuwe ‘Air Gestures’ functie.

Is bescherming voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus echt nodig?

Veel mensen vragen zich af of extra bescherming nou echt nodig is. Gebruikers zijn bang dat ze het mooie design of functionaliteit van het apparaat kwijt raken. Bij fonu.nl begrijpen wij dit heel erg
goed. Onze collega’s zijn dan ook dagelijks bezig om de beste Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesjes op te sporen. We vinden het belangrijk om kwalitatief goede mobiele accessoires aan te bieden die perfect geschikt zijn voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Het is ons streven om accessoires aan te bieden die het gebruik van je telefoon niet in de weg staan.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om geen smartphone hoesje of extra beschermlaagje te nemen. Besef wel dat je telefoon kwetsbaarder is voor schade zonder hoesje en/of screenprotector. Je moet het toestel meestal opsturen en lang wachten voordat het terug is. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de mensen in Nederland niet zonder zijn/haar mobiele telefoon kan. Aarzel daarom niet langer en kijk gerust naar ons ruime assortiment aan telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Waarom kiezen mensen voor fonu.nl?

We vinden het belangrijk om producten aan te bieden waar je écht iets aan hebt. Wij focussen ons op het maken van prachtige productvideo’s en foto’s zodat je precies weet wat je in huis haalt. Je kunt deze bekijken door een kijkje te nemen op onze Instagram, Facebook of YouTube kanaal. Als klant betaal je bij ons geen verzendkosten en heb je uiteraard een bedenktijd van 30 dagen. Voor eventuele vragen kun je ons altijd contacteren via: [email protected]