Maak een keuze:

Samsung Note 10 hoesjes

Note 10 hoesjes voor jouw Samsung Galaxy Note 10! We zijn het haast vergeten maar er bestaan telefoons die worden geleverd met een stylus pen. De Samsung Galaxy Note 10 is één van deze telefoons en valt qua grootte tussen de S10 en de Note 10 Plus. Één van de grootste veranderingen is de frontcamera. Deze zit nu in het midden van het scherm. Wat verder opvallend is aan deze Samsung smartphone, is dat de resolutie van de ‘normale’ Note 10 het minst is van alle high end Samsung telefoons van dit jaar. Dit kun je als een nadeel zien, maar in de praktijk is het niet opvallend.

Het formaat is erg fijn als je op zoek bent naar een telefoon die je met één hand kunt bedienen. Helaas heeft het toestel geen 3,5mm jacket ingang en iris scanner meer. Enkele eigenschappen van de Note 9 zitten er nog wel op. Hierbij kun je denken aan waterdichtheid en het draadloos opladen. De vingerafdrukscanner is verdwenen en is in het scherm verwerkt. Voor de echte pen liefhebbers heeft Samsung dit jaar ‘Air gestures’ toegevoegd. Je kunt nu naast het maken van foto’s op afstand, ook van modus wisselen of in en uitzoomen. Het is een prachtig stukje techniek dat gemaakt is van glas aan zowel de voor als achterkant. Dit betekent dat deze wonderschone Samsung Galaxy Note 10 de nodige bescherming nodig heeft.

Ons assortiment

Wist je dat we bij fonu.nl een groot aanbod aan Note 10 hoesjes hebben? Onze medewerkers zijn dagelijks bezig om de beste mobiele accessoires en telefoon hoesjes te vinden zodat we deze voor een schappelijke prijs kunnen aanbieden. Hierdoor kun je door een cool, leuk, lief, of opvallend
hoesje het toestel helemaal personaliseren. Daarbij zorg je er ook nog eens voor dat je je waardevolle telefoon beschermt. Onze Note 10 cases zijn in verschillende prijzen te verkrijgen. We hebben goedkope Note 10 hoesjes, luxe hoesjes en lederen hoesjes in ons assortiment.

Één van de meest gestelde vragen is wat het verschil is tussen al deze hoesjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een backcover of een bookcase. Een bookcase, ook wel boekmodel hoesje genoemd binnen de volksmond, is handig als je het prettig vindt om een extra klepje op de voorkant te hebben. Verder kan je in een bookcase vaak ook enkele pasjes opbergen en kan je het toestel horizontaal laten staan net als bij de samsung tablet hoes van hetzelfde model. Zo kan je gemakkelijk video’s bekijken op Youtube of Netflix.

Een backcover is handig als je het prettig vindt om de voorkant open te houden. Deze achterkantjes zijn vaak van siliconen kwaliteit en steken iets uit boven het scherm. Dit rubberen randje kan dan eventuele klappen opvangen.

Geen dag zonder

Hoe je het ook wend of keert, we zijn als mensen erg afhankelijk geworden van onze telefoons. Dankzij nieuwe functionaliteiten, zoals draadloos betalen kunnen we geen dag zonder onze mobiele telefoons. Kan jij nog naar een nieuwe locatie rijden zonder Google Maps te gebruiken? Kan je je voorstellen dat je een dag lang zonder internet zit? Alle alarmbellen gaan af als je tegenwoordig 2 uur offline bent. Vandaar dat het erg belangrijk is om je Samsung Galaxy Note 10 goed te beschermen. Een eventuele reparatie brengt erg hoge kosten met zich mee en duurt vaak vrij lang. Twijfel niet langer en kijk gerust naar ons groot aanbod aan Note 10 hoesjes.

Wat is voor jou belangrijk?

We snappen dat het belangrijk is om kwalitatief goede accessoires aan te bieden zoals auto telefoonhouders en fiets telefoonhouders . We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij als klant goed geïnformeerd bent en weet wat je koopt. Vandaar dat wij ons focussen op het maken van productvideo’s en foto’s. Verder betaal je bij ons geen verzendkosten. Mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected]