Maak een keuze:

Samsung A51 Hoesjes

Samsung A51 Hoesjes kom je steeds vaker tegen, maar hoe komt dit? Onlangs heeft Samsung de opvolger van de Samsung Galaxy A50 gelanceerd. De Samsung Galaxy A51 moet het succes van zijn voorganger in 2020 voortzetten.

Tijdens de onthulling zijn een aantal zaken meteen duidelijk geworden. Qua design en gebruik van materialen lijkt het apparaat heel erg op zijn voorganger maar toch zijn een aantal zaken verbeterd. Om te beginnen heeft de Koreaanse fabrikant de camera’s aan de achterkant aangepakt. De Samsung Galaxy A51 heeft aan de achterkant maar liefst 4 camera’s. Wat verder opvalt, is dat deze uitvoering een ‘Infinity-O scherm’ zal hebben. Hij zal dus net zoals zijn grote broers uit de S-serie een gat in het scherm hebben voor de selfie camera. Het is belangrijk dat je dit toestel beschermt met een van de vele telefoonhoesjes.

Kruising

Je zou kunnen zeggen dat dit dan ook een kruising is tussen de Samsung Galaxy A50 en de nieuwe Samsung Galaxy Note 10. Onder het mooie Samsung scherm vinden we een vingerafdrukscanner die heel goed werkt dankzij de nieuwste Android 10 software. Een mooie feature die Samsung dit jaar heeft meegenomen naar de A51 is de edge-scherm functionaliteit. Normaliter was deze functionaliteit alleen beschikbaar voor de premium S-serie toestellen. Hierbij moet je denken aan de nieuwe Note 10 of Samsung S10 Plus. Het is dus erg opvallend dat Samsung heeft besloten om deze handige feature mee te nemen. Hierdoor kun je namelijk heel makkelijk toegang krijgen tot je contacten, nieuws of andere handige apps.

Zoals eerder aangegeven zal deze geweldige smartphone gemaakt worden met bijna dezelfde materialen als die van zijn voorganger. Hierdoor blijft het apparaat helaas gevoelig voor krasjes, valschade en andere gevaarlijke stoffen die de smartphone kunnen beschadigen. Het is dus erg belangrijk om dit toestel te beschermen door het juiste Samsung hoesje te kiezen. Bij fonu.nl hebben we daarom een groot aanbod aan goedkope Samsung Galaxy A51 hoesjes en accessoires. Hierdoor hopen we je te kunnen voorzien van de juiste bescherming, zodat je nog langer kunt genieten van je nieuwe smartphone.

Waarom heb ik een hoesje nodig?

Het uitpakken van een nieuwe smartphone heeft iets magisch. Je kent het vast wel. Na lang wachten komt die dan eindelijk thuis en je haalt hem uit de verpakking. Heel voorzichtig haal je de folie er vanaf en je start het apparaat op. Hierna besef je vaak dat je nog geen hoesje hebt om hem heel te houden. Hierbij hopen we je graag van dienst te kunnen zijn.

Een hoesje in combinatie met een a51 screen protector kan ervoor zorgen dat je telefoon de dagelijkse stoten kan opvangen. Je bent enthousiast aan het vloggen of een selfie aan het maken met je Adidas vingerhouder en boem! Daar ligt je nieuwe toestel dan. Door het juiste hoesje te kiezen voor de Samsung Galaxy A51 kun je je apparaat beschermen tegen de dagelijkse ongevallen. Kijk daarom gerust op onze website naar het grote aanbod aan goedkope Samsung Galaxy A51 hoesjes.

Wat voor Samsung A51 hoesjes hebben jullie?

Bij fonu.nl begrijpen we dat iedereen andere wensen heeft als het gaat om bescherming voor zijn of haar telefoon. Daarom proberen wij een zo groot mogelijk aanbod aan kwalitatief goede hoesjes aan te bieden. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende book cases voor de Samsung A51. Deze boekmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende printjes, kleuren en uitvoeringen en zijn daarnaast in dezelfde stijlen verkrijgbaar als de Samsung tablet hoesjes. Het voordeel van een a51 book cover is dat je deze dusdanig kunt positioneren dat je ergonomisch verantwoord een video kunt bekijken. Verder bieden we ook siliconen back covers aan voor alle Samsung toestellen. Deze siliconen back covers steken iets uit boven het scherm waardoor ze schokken kunnen opvangen als het apparaat valt. Enjoy!