Samsung Galaxy A42 hoesjes

Samsung galaxy A42 hoesjes vormen een belangrijke accessoire van het nieuwe toestel van Samsung binnen de A-lijn. Met de komst van het 5G netwerk kan het nieuwe toestel daar natuurlijk niet op achterlopen. Wil jij deze smartphone en Samsung A42 hoesjes kopen en online bestellen? Lees dan eerst hieronder wat deze deze smartphone nou zo bijzonder maakt en waarom je het goed dient te beschermen. 

Specificaties

De Samsung Galaxy A42 is de opvolger van de Galaxy A41. Er hebben echter wat aanpassingen plaatsgevonden. Zo bevindt de vingerafdrukscanner zich nu aan de onderkant van het scherm aan de voorzijde van het toestel. Daarnaast heeft het scherm ook een update gekregen. Zo bestaat het uit een 6.6 inch AMOLED scherm, waardoor er een super mooi contrast ontstaat. Een dergelijk scherm is mooi, maar ook erg fragiel. Genoeg reden dus om het toestel te voorzien van Samsung Galaxy A42 hoesjes en een Tempered Glass Screen Protector voor de Samsung Galaxy A42.  

Maar de meest geweldige update is wellicht de ondersteuning van het 5G netwerk. Gezien de prijs van het toestel, kan je zeggen dat het misschien wel de meest goedkope smartphone op de markt is die 5G ondersteunt! Wat betreft het geheugen krijg je een opslag van maar liefst 128 GB, wat natuurlijk uit te breiden is met een microSD kaart.

Aan de achterzijde van het toestel zijn 4 camera’s te vinden. Hierbij heeft de primaire camera een resolutie van 48 MP. De overige camera’s hebben een breedhoek, scherpte-dieptelens en een macrolens. Dus als je van fotografie houdt, dan zit je met de Galaxy A42 zeker goed. En bang zijn dat je batterij op raakt hoeft in ieder geval ook niet, aangezien het toestel is voorzien van een 5.000 mAh accu. De Samsung Galaxy a42 5G draadloos opladen is uiteraard ook geen probleem, aangezien het toestel deze nieuwe technologie ook ondersteunt.

Bescherming

Aangezien een reparatie van de smartphone veel kosten met zich mee kan brengen, is het uiterst belangrijk dat je je GSM goed beschermt tegen krassen en val- en stootschade. Zoals eerder vermeldt heeft de Galaxy A42 erg veel voordelen, maar een mogelijk nadeel is dat de smartphone erg kwetsbaar is door het grote scherm. Dit is natuurlijk geen probleem, mits je het goed beschermt met de beste Samsung Galaxy A42 hoesjes en eventueel een screenprotector. Bij fonu.nl is er een groot aanbod aan samsung A42 cases. Zo kan je kiezen uit een backcover of een bookcase. Maar ook Galaxy A42 hoesjes met koord behoren tot het assortiment.