Maak een keuze:

Samsung Galaxy A10 hoesjes

De Samsung Galaxy A10 hoesjes bij fonu.nl bieden de beste bescherming voor je smartphone. Deze telefoon is de goedkoopste A telefoon die Samsung momenteel heeft. Echter is het apparaat zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt met gemak whatsappen of snapchatten dankzij het 6,2 inch scherm. Één van de voordelen van dit toestel is dat je beschikt over een 3400 mAh batterij dus je
hoeft niet bang te zijn dat je snel zonder stroom zit. Verder heb je een 13 MP camera waarmee je foto’s en video’s kunt maken. Al deze bestanden kun je gemakkelijk opslaan want je hebt standaard 32 GB aan opslag.

Mocht het toch niet voldoende zijn, dan kun je ervoor kiezen om de opslag uit te breiden met een SD-kaart (max 512GB). Deze mooie smartphone heeft natuurlijk ook bescherming nodig. Zowel de voorkant als de achterkant van de Samsung Galaxy A10 is van glas gemaakt. Hierdoor blijft het gevoelig voor vallen, stoten en krasjes. Ben je op zoek naar de beste bescherming voor je telefoon? Kijk gerust naar ons grote aanbod aan Samsung Galaxy A10 hoesjes!

Samsung Galaxy A10 protection

Door het juiste hoesje te kiezen, bescherm je deze Samsung smartphone tegen valschade, krasjes en vuil. We bieden verschillende opties aan als het gaat om bescherming. Zo kun je bij ons kiezen uit onder andere book covers en siliconen achterkantjes. Onze boekmodellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en printjes. Deze beschermen zowel de achterkant als het scherm van je toestel. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken als je je telefoon in een volle tas stopt. Verder kun je je toestel horizontaal neerzetten als je bijvoorbeeld een filmpje wilt kijken.

Bijna alle boekmodellen hebben een magneetsluiting. Hierdoor blijft het hoesje stevig dicht zitten. Je belangrijkste pasjes en briefgeld kun je opbergen in de speciale vakjes die op maat zijn gemaakt. Hierdoor heb je altijd alles bij de hand. Vind je het niet fijn om een klepje op je scherm te hebben? Kies dan uit een van onze siliconen back covers. Dit zijn siliconen Samsung Galaxy A10 hoesjes waarvan de rand iets uitsteekt boven het scherm. Dit zorgt voor bescherming als je je toestel plat op de grond laat vallen. Wat je ook kiest, vergeet niet om ook een screensaver voor je smartphone erbij te nemen.

Uniek

De telefoon is onderdeel geworden van onze outfits. Het is dus belangrijk om ook je telefoon de juiste uitstraling te geven. Door het juiste hoesje te kiezen kun je je Samsung Galaxy A10 personaliseren en het een unieke look & feeling geven. Wil je een zakelijke uitstraling of juist een leuke print? Bij fonu.nl ben je op het juiste adres voor online aanschaffen van een hoesje.

We zijn dagelijks bezig om de beste smartphone accessoires voor de Samsung Galaxy A10 te vinden. Deze bieden we aan voor een schappelijke prijs nadat het uitvoerig is gecheckt op kwaliteit, geschiktheid en gebruiksgemak. We vinden het belangrijk dat je weet wat je koopt. Daarom focussen we ons op het maken van video’s en foto’s. Ben je nieuwsgierig naar onze video’s? Neem gerust een kijkje op ons Youtube kanaal of op onze instagram.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: