Maak een keuze:

Samsung Galaxy Tab S6 hoesjes

Samsung Galaxy Tab S6 hoesjes verschijnen steeds vaker op de markt. De Samsung Galaxy Tab S6 is één van de meest krachtige tablets die je momenteel kunt krijgen. Het apparaat heeft een mooie en strak design. Dankzij een 10,5 inch AMOLED display kun je heerlijk genieten van je favoriete Netflix series. Één van de grootste toevoegingen is de S-Pen, die achter het apparaat blijft plakken en hierdoor meteen zichzelf kan opladen. Verder kun je dankzij de ‘Air Gestures’ de tablet van een afstand bedienen.

Net zoals zijn voorganger, de Samsung Galaxy Tab S5e, heeft deze tablet geen audio jack. Het apparaat is beschikbaar in 2 verschillende varianten. Je kunt kiezen voor een Galaxy Tab S6 met 6GB werkgeheugen en 126GB opslag of een S6 met 8GB werkgeheugen en 256GB opslag. Het is dus belangrijk om na te gaan hoeveel ruimte je denkt nodig te hebben op je tablet. Is dit niet genoeg voor je? Dan kun je de opslag uitbreiden door te kiezen voor een SD-kaart (maximaal 1 TB). Een krachtige tablet verdient natuurlijk de beste bescherming. Je bent bij ons op het juiste adres voor de beste Samsung Galaxy Tab S6 hoesjes.

Samsung Galaxy Tab S6 hoesjes en accessoires?

Waarvoor gebruik je een Samsung Galaxy Tab S6? Onze tablets zijn langzamerhand de laptops aan het vervangen. De verschillen tussen een laptop en tablet worden steeds kleiner. Als je kiest voor een Samsung Galaxy Tab S6, dan beschik je over zoveel power dat je wellicht helemaal geen laptop meer nodig gaat hebben. Dit is natuurlijk erg persoonlijk en afhankelijk van je onlinegedrag. Je kunt kiezen tussen simpele bookcases en printjes. Veel van onze bookcases beschikken ook over de auto-wake functie. Dit betekent dat je tablet automatisch aangaat op het moment dat je het hoesje openklapt. Hiernaast kan je veel van onze bookcases ook horizontaal laten staan. Dit is erg handig als je een film aan het kijken bent op Netflix en Youtube.

Naast geschikte Samsung Galaxy Tab S6 hoesjes, is het ook van belang om de juiste accessoires te bestellen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om het beeldscherm veilig te houden van eventuele krassen en barsten. Dit kan je doen door het plaatsen van een screenprotector op jouw Samsung Galaxy Tab S6.

Fonu.nl

Bij fonu.nl vinden we het belangrijk dat je als klant weet wat je koopt. Wij investeren daarom veel tijd in het maken van de juiste foto’s en productvideo’s. Je betaalt bij ons geen verzendkosten. Bestel je je product op werkdagen op tijd? Dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag. Heb je verder nog vragen of kun je iets niet vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: