Samsung Tab A 8.0 (2019) hoesjes

Maak een keuze:

Galaxy tab A 8 hoesjes zie je steeds vaker en vaker en zijn van cruciaal belang voor het beschermen van jouw Samsung Tab A 8.0 (2019). Één van de grootste voordelen van deze Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) is het compacte schermformaat. Dit maakt het erg makkelijk om dit apparaat overal mee naar toe te nemen. Je krijgt nu nog meer scherm voor je geld. Samsung heeft namelijk de homeknop aan de voorkant weggehaald. Hierdoor kun je nog beter alle apps ontdekken en genieten van de nieuwste content op je device.

Het apparaat is erg slank en weegt maar 347 gram. Het kleine formaat en het lichte gewicht maken deze tablet ook erg geschikt voor kinderen. Samsung introduceert daarom ‘Samsung Kids Home’. Hiermee kunnen ouders een veilige omgeving creëren voor hun kinderen om te leren omgaan met een tablet. Met één druk op de knop kan de tablet in de kids modus gezet worden.

Intern vinden we een quad-core processor en 2GB aan werkgeheugen. Hierdoor kun je gemakkelijk surfen en de apps laden die je nodig hebt. Je hebt standaard 32GB aan interne opslag. Als dit niet genoeg voor je is, dan kun je deze tablet uitbreiden door een SD-kaart (maximaal 512 GB).

Groot assortiment Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) hoesjes

Bij fonu.nl begrijpen we dat onze klanten zeer verschillende en persoonlijke wensen hebben als het gaat om bescherming voor de Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019). Het is ons streven om een groot aanbod aan hoesjes te bieden die zowel stijlvol als beschermend zijn voor je tablet. We zijn continu op zoek naar accessoires voor de Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019). Het is erg belangrijk dat je nieuwe Samsung Tablet goed beschermd is tegen krassen, stoten en vuil. We bieden daarom verschillende soorten bookcases en backcases aan. Kies je ideale Samsung Galaxy Tab A 8 Inch hoesje op onze website.

Onze bookcases kun je vaak horizontaal laten staan waardoor je gemakkelijk kunt genieten van een filmpje op Netflix of Youtube. Onze backcases zijn vaak van siliconen kwaliteit en hebben opstaande randen. Hierdoor is je apparaat veilig als je deze per ongeluk plat op de grond laat vallen. Wat je ook kiest, vergeet niet om ook te kijken naar een screenprotector voor je Samsung Galaxy Tab A. Deze glazen screenprotector beschermt je tablet tegen krassen, barsten en andere schade. Dit is ook een goede aanvulling op een camera becshermer.

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019):

  • Model: SM-T290 of SM-T295 (4G)
  • Werkgeheugen: 2GB
  • Android: 9.0 Pie
  • Opslagruimte: 32GB (uit te breiden d.m.v. een SD-kaart van max 512GB)
  • Batterij: 5100 mAh
  • Aansluiting: USB 2.0 Micro

Vergelijking Samsung Galaxy Tab A 8