Maak een keuze:

Galaxy Tab A 10.5 2018 hoesjes

Galaxy Tab A 10.5 2018 hoesjes zijn super belangrijk indien je over een Samsung Galaxy Tab A 2018 beschikt. Samsung heeft de Galaxy Tab A ge-update. Hij is misschien niet zo goedkoop als zijn voorganger, maar in bijna alle opzichten doet de Galaxy Tab A 10.5 het beter. Hij wordt dan ook niet voor niets als een concurrent van de Apple iPad 2018 gezien.

De belangrijkste vooruitgang zit in de werksnelheid en de accuduur. Daarnaast oogt de Galaxy Tab A 10.5 ook minder goedkoop dan zijn voorganger. De randen zijn beter afgewerkt, de knoppen zijn beter geïntegreerd en de matte achterzijde straalt meer luxe uit. Kortom een tablet die je goed dient te beschermen met de beste Galaxy Tab A 10.5 2018 hoesjes.

Assortiment

Bij fonu.nl begrijpen we dat onze klanten zeer verschillende en persoonlijke wensen hebben als het gaat om bescherming voor de Galaxy Tab A 10.5. We streven ernaar om een groot aanbod aan hoesjes te bieden, die zowel stijlvol als beschermend zijn voor de Galaxy Tab A 10.5 2018, een goed voorbeeld hiervan is de luxe krokodillen hoes voor de Galaxy Tab A 10.5 2018. We zijn daarom ook continu op zoek naar accessoires voor de Samsung Tab A 10.5 2018. Het is erg belangrijk dat je nieuwe Samsung Tablet goed beschermd is tegen krassen, stoten en vuil. We bieden daarom verschillende soorten bookcases backcases én bijvoorbeeld een bladeren hoesje voor de Galaxy Tab A 10.5 2018 aan. Bekijk ons assortiment op onze website.

Onze bookcases kun je vaak horizontaal laten staan waardoor je gemakkelijk kunt genieten van een filmpje op Netflix of Youtube. Onze backcases zijn vaak van siliconen kwaliteit en hebben opstaande randen. Hierdoor is je apparaat veilig als je deze per ongeluk plat op de grond laat vallen. Wat je ook kiest, vergeet niet om ook te kijken naar een screenprotector voor je Samsung Galaxy Tab A 10.5. Deze glazen screenprotector beschermt je tablet tegen krassen, barsten en andere schade.

Service

Bij fonu.nl vinden we het belangrijk dat je als klant weet wat je koopt. Wij investeren daarom veel tijd in het maken van de juiste foto’s en productvideo’s. Je betaalt bij ons geen verzendkosten. Bestel je je product op werkdagen op tijd? Dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag. Heb je verder nog vragen of kun je iets niet vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]