Refurbished iPhones

Refurbished iPhones krijgen steeds een groter podium. Dit zijn iPhones die grondig nagekeken zijn, indien nodig gerepareerd zijn en professioneel gereinigd zijn. Zit er verschil in refurbished telefoons? Jazeker! Hieronder leggen we het verder uit.

Refurbished iPhones PREMIUM APPLE

De Refurbished Premium iPhones zijn zo goed als nieuw en 30 tot 40% goedkoper dan nieuwe iPhones. Waarom teveel betalen voor een nieuwe iPhone als deze Premium Refurbished iPhones op dezelfde wijze functioneren? Bovendien krijg je hier ook nog eens garantie op! De refurbished iPhones bij fonu.nl zijn op alle functies gecontroleerd en worden enkel aangeboden als deze door onze strenge keuring heenkomen. Verder zul je alleen een refurbished iPhone 8 of nieuwer tegenkomen. Dit omdat de oudere modellen nu of binnen korte termijn geen updates meer zullen ontvangen.

De refurbished iPhones bij fonu.nl zijn zeer weinig gebruikt en verkeren in een zo goed als nieuwe staat. De iPhones hebben twee jaar garantie en worden geleverd met originele laders. Verdere informatie over de garantieprocedure vind je onderaan deze pagina.

Productcondities

Refurbished iPhones zijn bij fonu.nl in drie verschillende productcondities te verkrijgen:

  • A-grade: zo goed als nieuw
  • B-grade: licht gebruikt
  • C-grade: zichtbaar gebruikt

Hiermee verwijzen we naar het uiterlijk van de refurbished toestellen. Van binnenuit zijn alle refurbished iPhones 100% functioneel en als nieuw te beschouwen.

Milieuvriendelijke iPhones

Veel mensen willen een iPhone, maar vinden het toch wel duur. In dat geval is een Refurbished Premium iPhone de beste oplossing. Er zitten lichte gebruikssporen die nauwelijks te zien zijn.  Alle functies zijn door onze technici getest en komen met twee jaar garantie. De iPhones beschikken over een nieuwe accu.

Met het kopen van een Refurbished iPhone ben je milieuvriendelijk bezig. Een refurbished premium iPhone is gelijkwaardig aan de A Grade. Dit alles voor 30 tot 40% goedkoper.

Garanties

Zoals hierboven vermeld, komen onze iPhones met twee jaar garantie. Waarop heb ik garantie precies? Op de volgende punten heb je garantie:

  • Scherm die niet goed werkt (zonder barsten en zichtbare schade)
  • Problemen met opladen (zonder beschadigde oplaadpoort)
  • Problemen met bellen
  • Speakers die niet goed werken
  • Geen verbinding met mobiele netwerk

Voor alle andere gevallen kun je natuurlijk altijd contact opnemen. We komen altijd met een goede oplossing. Bij telefoons die waterschade hebben gehad, vervalt de garantie.

Indien je refurbished toestel niet meer goed werkt (zonder schade) en het valt nog binnen de twee jaar, kun je de telefoon naar ons opsturen. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Wanneer wij de telefoon hebben ontvangen, lossen we het probleem binnen 2 tot 3 werkdagen voor je op. Kunnen we het probleem niet oplossen, dan ontvang je gewoon een nieuwe van ons. Je hoeft je telefoon dus nooit lang kwijt te zijn. Indien je de telefoon toch moet opsturen, dan vragen we je om de iCloud uit te loggen en de telefoon terug te zetten naar fabrieksinstellingen.

Waarom bij Fonu.nl bestellen
Lees meer...
Lees minder...

Geen geschikte producten gevonden.

Hoesjes banner
Accessoires banner
sluit menu