OnePlus 7 hoesjes

Maak een keuze:

De OnePlus 7 is net zoals zijn voorganger een krachtige Android telefoon. Het toestel draait op de zelfontwikkelde software van OnePlus genaamd: OxygenOS. Deze is gemaakt voor mensen die Android willen zonder al te veel extra ‘reclame’ apps. De OnePlus toestellen zijn duurder geworden maar ze bieden nog steeds een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. De prijsstijging is niet zo gek als we kijken naar de hardware die fabrikant is gaan gebruiken. Het toestel heeft een super mooie OLED-display waarop je gemakkelijk naar de nieuwste video’s kan kijken. De vingerafdrukscanner is geïntegreerd in het scherm dus je hoeft niet meer te zoeken naar de knop. Wat het toestel verder uniek maakt is de 3700 mAh batterij en een interne opslag van 128 of 256GB. Let goed op want het toestel heeft geen SD-card slot. Deze wonderschone telefoon moet natuurlijk beschermd worden door het juiste OnePlus 7 hoesje. Kijk daarom gerust naar ons aanbod aan OnePlus 7 hoesjes.

Beter te veel bescherming dan te weinig

De juiste bescherming is natuurlijk voor iedereen anders. De een wilt een backcover de ander wilt juist een boekmodel met een klepje op de voorkant. Wij vinden dat je beter te veel bescherming kan hebben dan te weinig. Kijk daarom goed naar wat jij belangrijk vind als het gaat om bescherming. Wil je de voorkant openhouden? Kies dan uit een van onze backcovers, zoals de OnePlus 7 transparante backcover. Wil je juist een klepje op de voorkant om het scherm extra te beschermen? Kies dan uit een van onze boekmodel hoesjes voor de OnePlus 7. Het voordeel van een boekmodel is dat je deze vaak ook horizontaal kan laten staan, dit is handig als je bijvoorbeeld in de trein naar Netflix of Youtube wilt kijken. Onze booklets voor de OnePlus 7 zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen.

Het belang van bescherming

Steeds meer taken worden met de mobiele telefoon gedaan. Het belang van dit kleine apparaat is dus erg groot geworden. De een gebruikt het alleen voor privé gebruik en bij de ander is zijn / haar hele bedrijf afhankelijk van een goed werkende telefoon. Het wordt dus steeds belangrijker om je telefoon goed te beschermen als je deze zo lang mogelijk wilt gebruiken. Wij beseffen heel goed hoe belangrijk dit is voor ons klanten. Onze experts zijn daarom dagelijks bezig om de beste OnePlus 7 accessoires en telefoonhoesjes te vinden. Het is voor ons erg belangrijk dat je weet wat je koopt, daarom investeren wij in het maken van goede foto’s en productvideo’s van alle OnePlus 7 hoesjes. Hierdoor hopen wij een zo goed mogelijk beeld te geven van het product. Mocht je iets toch niet kunnen vinden of heb je gewoon hulp nodig bij het uitkiezen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected]

OnePlus 7 accessoires nu verkrijgbaar bij Fonu.nl

Je kan bij ons terecht als je opzoek bent naar de nieuwste mobiele accessoires voor de OnePlus 7. Naast OnePlus hoesjes bieden wij ook opladers, oortjes en een beschermglas voor je OnePlus 7. Ook voor leuke laptoptassen ben je op het juiste adres! Je betaald bij ons geen verzendkosten.