Nokia 8.1 hoesjes

Maak een keuze:

De Nokia beschikt over een 5,3 inch beeldscherm met een QHD-resolutie. Dankzij het beeldscherm is het nog aangenamer geworden om een film te kijken op je telefoon. Daarnaast beschikt het over een ruime opslag met 64GB geheugen. Ook de camera op het toestel heeft geen moeite met schieten van 4K video’s. Al met al is het toestel een waardig concurrent van de andere telefoonmerken. Nokia 8.1 hoesjes en screen protectors dienen als bescherming voor dit fragiele toestel.

De verschillende mogelijkheden

Voor de Nokia 8.1 hebben wij verschillende soorten Nokia 8.1 hoesjes. Van boekmodellen tot aan backcovers. Het is verder aan jou om te bepalen wat voor jou echt handig is. Hieronder zijn een aantal pluspunten op een rij gezet voor de Nokia 8.1 boekmodelhoesjes:

    • Ruimte voor enkele pasjes
    • Filmstand
    • Bescherming van de voor- en achterkant

Ook de achterkantjes hebben natuurlijk pluspunten, denk aan:

  • Praktisch, zeker wanneer je lange teksten schrijft of veel aan het appen bent
  • Design van het toestel is beter zichtbaar

Wel adviseren we met klem om een achterkantje altijd te combineren met een Nokia 8.1 glazen screenprotector. Zo heb je zowel de voor- als achterkant goed beschermd en kun je zorgeloos gebruik maken van je mobiele telefoon.

Meer dan bescherming

Naast dat een hoesje je telefoon goed moet beschermen, mag het ook wat betekenen voor het oog. Zo heb je de keuze uit verschillende kleurtjes en prints. Match je Nokia telefoonhoesjes met je kleding en laat zien dat je smaak hebt! Wij hebben voor ieder wel wat aan te bieden. Zo hebben wij ook een selectie aan goedkope Nokia 8.1 hoesjes. Twijfel niet langer en klik verder.

Voorkom slijtage

Doordat we onze telefoons dagelijks gebruiken zijn ze continu blootgesteld aan gebruikerssporen. Wat nog erger is wanneer je een barst krijgt in je beeldscherm. Een reparatie kost vaak veel geld en tot overmaat van ramp ben je ook je telefoon even kwijt. Door een bijpassend telefoonhoesje te nemen voorkom je ellende. Bekijk de video’s voor een beter beeld van de telefoonhoes.

Onze service

Voor 21.00 uur besteld is je aankoop dezelfde werkdag nog verzonden. En uiteraard is dat geheel gratis! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat we ook video’s gemaakt hebben van de Nokia 8.1 hoesjes om jouw keuze te vergemakkelijken. Naast smartphonehoesjes tref je op de website ook laptop tassen aan voor de bescherming van jouw macbook of laptop!