Nokia 7.1 hoesjes

Maak een keuze:

Deze Nokia-telefoon beschikt over een 5,84 inch beeldscherm. De interne opslag bedraagt 32GB wat voldoende is en natuurlijk altijd uit te breiden is door middel van een Micro-SD kaart. Verder ziet het toestel er premium uit, doordat het frame gemaakt is uit aluminium wat ook voor de iPhone 6 gebruikt is.

Wijze van protectie

De Nokia 7.1 hoesjes komen in verschillende varianten. Zo bestaat de keuze uit zowel de bookcases als backcases. Voor jou is het dus van belang om eerst te bepalen wat voor bescherming het beste bij jou past. Hieronder zetten we een aantal pluspunten van de varianten op een
rijtje. Voor de bookcases geldt:

  • Ruimte voor enkele pasjes
  • Horizontale filmstand
  • Bescherming van de voor- en achterkant

De bookcases, ook wel boekmodellen genoemd, zijn handig en beschermen je telefoon uitstekend. Backcases zijn meestal makkelijker in gebruik wanneer je lange teksten schrijft op je telefoon. De backcases hebben de
volgende pluspunten:

  • Praktisch, zeker wanneer je lange teksten schrijft of veel aan het appen bent
  • Design van het toestel is beter zichtbaar

Wel raden wij aan om altijd een Nokia 7.1 screenprotector aan te schaffen wanneer je voor een backcase gaat. Zo voorkom je namelijk dat er alsnog krasjes op je beeldscherm komen. Dit kun je natuurlijk ook altijd combineren met een Nokia 7.1 hoesje.

De keuzemogelijkheden

Nadat je een weloverwogen keuze hebt gemaakt hoe je de telefoon wil beschermen, kun je verder kijken naar het materiaal en de kleur van het Nokia hoesje. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een leuke print te
nemen of bijvoorbeeld een Nokia 7.1 transparante backcover. Match je hoesje met je outfit en laat zien dat je er over nagedacht hebt!
Om een beter beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, klik dan gauw verder naar de hoesjes pagina.

Voorkom ellende

De smartphones zijn heel kwetsbaar. De oude Nokia telefoons konden wel een klap opvangen, maar de huidige toestellen vereisen meer bescherming. Voorkom dure en tijdrovende reparaties. Een telefoonhoesje is ontzettend goedkoop in vergelijking tot een reparatie. Bij Fonu.nl bieden we ook een scala aan goedkope Nokia 7.1 hoesjes aan.

Wij beloven

Bij Fonu.nl staat klanttevredenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Wij garanderen een snelle levering wanneer de bestelling voor 21.00 uur geplaatst wordt. Dan zullen wij de bestelling dezelfde werkdag opsturen en dit geheel zonder transactie- of verzendkosten. Naast hoesjes voor de Nokia 7.1 ben je bij Fonu.nl ook op het juiste adres voor een goedkope laptoptas. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete hoesjes en accessoires.