Nokia 5.1 hoesjes

Maak een keuze:

De Nokia 5.1 is de opvolger van de Nokia 5 en hierdoor ontstaat er weleens verwarring. Het toestel beschikt over een 5,5 inch beeldscherm en een 16 megapixel achtercamera. De opslagruimte beschikt over 16GB en is uitbreidbaar tot 256GB. Ondanks het feit dat de Nokia telefoons bekend staan om hun degelijkheid, geldt dit meer voor de oudere modellen dan voor de nieuwe. Een Nokia 5.1 hoesje is dus zeer aan te raden!

De eerste stap

Het is altijd goed om bij het begin te beginnen. Hoe wil je de telefoon beschermen? Er zijn namelijk verschillende vormen van protectie. Je kunt kiezen uit een boekmodelhoesje of alleen een achterkantje (bumper). De pluspunten hebben wij hieronder op een rijtje gezet:

  • Vakjes voor een paar pasjes
  • Filmstand
  • Bescherming van de voor- en achterkant

Deze pluspunten hebben betrekking op een boekmodelhoesje. Voor de achterkantjes (bumpers) zijn het de volgende:

  • Praktisch, zeker wanneer je lange teksten schrijft of veel aan het appen bent
  • Design van het toestel is beter zichtbaar

Een achterkantje beschermt echter alleen de achterkant en zijkant en een klein beetje de voorkant. Daarom is het altijd aan te raden om dit in combinatie met een Nokia 5.1 screen protector te doen. Overigens zijn deze screen protectors ook heel goed te combineren met de Nokia 5.1 hoesjes.

De volgende stap

Vervolgens is het tijd om te kiezen uit een bepaald materiaal of kleur hoesje. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je Nokia 5.1 hoesje te matchen met je outfit met bijvoorbeelde gouden Nokia 5.1 bookcase hoesje. Daarnaast is er ook veel keuze uit prints. Fleur je telefoon op met de leukste Nokia hoesjes en onderscheid jezelf van de rest. Gebruik je creativiteit en maak er iets leuks van.

Wees ellende voor

Bij Fonu.nl vinden we het ook ontzettend belangrijk dat we prijs/kwaliteit leveren. Zo hebben we ook een brede keuze uit goedkope Nokia 5.1 hoesjes. Onze telefoonhoesjes zijn zo ontworpen om de grootste klappen
op te vangen zodat jij niet hoeft te betalen voor een dure reparatie. Vaak zijn deze reparaties ook nog eens tijdrovend en is het resultaat maar altijd af te wachten. Voorkom ellende!

Ons streven

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent over ons. Om dit te bereiken willen we ten eerste je keuze makkelijker maken door zelfgemaakte video’s te laten zien. Daarnaast garanderen wij een snelle verzending. Wanneer je jouw bestelling voor 21.00 uur plaatst, wordt je aankoop dezelfde dag nog verstuurd. Naast smartphonehoesjes tref je op de website ook leuke laptop sleeves aan. Wacht daarom niet langer en begin je speurtocht!