Nokia 1 hoesjes

Maak een keuze:

De Nokia 1 draait op het Android One besturing systeem. Apps nemen nog minder ruimte in beslag en je krijgt 2 jaar lang upgrades naar de nieuwste Android versie. Als een van de weinige is de accu van deze telefoon vervangbaar dus indien nodig kan je deze makkelijk zelf vervangen. Het toestel heeft een 5MP camera en een 2MP camera voor het maken van selfies. Standaard heb je 8GB aan intern geheugen en deze kan worden uitgebreid door middel van een SD-kaart (maximaal 128GB). Meer dan genoeg redenen om deze waardevolle telefoon te beschermen met het juiste Nokia 1 hoesje.

De beste bescherming

Tegenwoordig worden steeds meer dagelijkse taken gedaan samen met de smartphone. Hierdoor is het bijna onmogelijk geworden om geen smartphone meer te hebben. Het is dus erg belangrijk om deze waardevolle telefoons goed te beschermen. Hierbij kan je denken aan valschade,
drukschade en andere gevaarlijke stoffen die het toestel kunnen beschadigen. Voordat je het weet moet je nieuwe telefoon gerepareerd worden en dit brengt de nodige frustraties met zich mee. Een reparatie is vaak prijzig en je moet het apparaat ook vaak opsturen om deze goed te laten maken. Kies daarom zo snel mogelijk voor het juiste Nokia 1 hoesje. Naast bescherming zorg je er ook voor dat je Nokia 1 een unieke uitstraling krijgt. Wij bieden daarom verschillende opties aan Nokia 1 hoesjes aan zodat er altijd iets voor je bij zit.

Opties

Het juiste Nokia hoesje is voor iedereen anders. Je kan bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een bookcase. Dit zijn smartphonehoesjes die een klepje op de voorkant hebben en vaak ruimte bieden voor het opbergen van pasjes.
Hiernaast kan je ook het toestel horizontaal neerzetten en zo makkelijk naar de nieuwste video’s kijken. Heb je liever een hoesje waarbij de voorkant open is? Kies dan voor backcover, zoals de Nokia 1 transparante backcover. Dit zijn hoesjes die alleen de achterkant beschermen. De siliconen varianten hiervan hebben een randje die uitsteekt en zo veel klappen kunnen opvangen. Onze hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en printjes. We hebben hele goedkope Nokia 1 hoesjes maar we bieden ook luxe zakelijke
Nokia 1 hoesjes. Kijk gerust naar ons groot aanbod aan Nokia 1 hoesjes.

Klantenservice

Klanten kiezen voor Fonu.nl omdat wij altijd de beste Nokia 1 telefoonhoesjes bieden. Onze experts zijn dagelijks bezig om de beste telefoonhoesjes te vinden voor een schappelijke prijs. Wij vinden het belangrijk dat onze accessoires gemaakt zijn van goede kwaliteit zodat jij nog langer kan genieten van je smartphone en echt tevreden bent over het product. Wij maken daarom ook foto’s en video’s zodat je precies weet wat je thuis kan verwachten. Je betaald bij ons geen verzendkosten en het product kan dezelfde dag verzonden worden als je voor 20:30 de bestelling plaatst.
Naast heel veel Nokia 1 hoesjes bieden wij ook andere mobiele accessoires aan voor de Nokia 1. Hierbij kan je denken aan een telefoonhouder voor in de auto, Nokia screenprotection of een oplader. Kan je een bepaald product niet vinden? Aarzel niet om ons te mailen op: [email protected] Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product.