Motorola hoesjes

Motorola hoesjes zijn super belangrijk indien je over een Motorola smartphone beschikt. Het Amerikaans bedrijf werd in 1928 opgericht onder de naam Galvin Manufacturing Corporation. In 1947 werd de naam veranderd naar Motorola. Sinds 2014 is het bedrijf onderdeel van de elektronicafabrikant Lenovo. Maar waar richt het bedrijf zich nu voornamelijk op en waarom zou ik een van de vele fonu.nl telefoonhoesjes ervoor gebruiken? 

Budgetsmartphone

Motorola heeft al jaren ervaring met de productie van mobiele telefoons en richt zich tegenwoordig voornamelijk op Android-toestellen. De afgelopen jaren richt Motorola zich voornamelijk op het produceren en verkopen van smartphones met een hoge kwaliteit, maar een lage prijs. De Moto G en Moto E zijn hier een goede voorbeeld van en behoren tot de kampioenen van de budgetsmartphonemarkt. De term ‘’budgetsmartphone’’ wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd. Men denkt vaak dat het een smartphone is met weinig innovatieve features, maar dit is alles behalve waar. Zo heeft de Moto G-serie interessante eigenschappen en functies. Het leukste hiervan is dat je er super weinig geld voor kwijt bent. 

De nieuwe Moto One-serie richt zich voornamelijk op een uitmuntende camera, maar ook hier is er sprake van een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Ondanks de scherpe prijs, is het belangrijk om ook deze smartphones te voorzien van een goede bescherming. Dit kan je dan ook het beste doen met Motorola hoesjes. 

Voor ieder wat wils

Motorola streeft ernaar om een uitgebreid aanbod te leveren, zodat de wensen van iedereen hiermee zal worden vervuld. Zoek je bijvoorbeeld een smartphone met een uitstekende camera en goed geluid? Dan zal de Moto G8 Plus aan jouw wensen voldoen. Geluid is natuurlijk op alle modellen nog te compenseren met een baseus wireless earphone. Ben je toch meer opzoek naar een telefoon met een ijzersterke batterij? Dan ben je goed op weg met de Moto G8. De accu hiervan kan het namelijk drie dagen volhouden, voor hij aan de oplader moet. 

Motorola heeft uiteraard nog veel meer modellen op de markt uitgebracht en heeft voor ieder wat wils. Maar ook deze smartphones hebben behoefte aan een goede bescherming. Motorola hoesjes kunnen deze bescherming bieden en waarborgen daarmee de uitstraling en restwaarde van de smartphone. 

Lees meer...
Lees minder...

Geen geschikte producten gevonden.

Hoesjes banner
Accessoires banner
sluit menu