Huawei P Smart Plus hoesjes

Maak een keuze:

Huawei P Smart was zo goed en voldaan dat de opvolger ervan niet uit kon blijven. Het is nu nog groter, verfijnder en sterker. De Huawei P Smart Plus beschikt over een full HD scherm van 6,3 inch, een dubbele camera systeem aan beide kanten en een zeer sterke processor. Dit is niet het enige. Deze mobiele telefoon heeft een zeer sterke accu waardoor je nog langer kan genieten van de prestaties. Aarzel geen moment en bekijk onze Huawei P Smart Plus hoesjes voor deze waanzinnige smartphone.

Voorkom schade

De Huawei P Smart was al kwetsbaar door de grootte en gladde achterkant. De Huawei P Smart Plus is nog groter waardoor je het makkelijker kan laten vallen. Deze smartphone is een krachtige, grote en mooie smartphone. Dit wil je natuurlijk zo houden. Wij hebben alvast de beste Huawei P Smart Plus hoesjes uitgekozen en op een rijtje gezet. Deze Huawei hoesjes zorgen ervoor dat je smartphone geen krasjes, deuken en/of beschadigingen oploopt.

Ook hebben we bookcases waarin je smartphone ook beschermd is tegen regen, stoten en andere ongelukken. De meeste telefoonhoesjes van ons hebben een transparante flexibele binnenkant waarin de zijkanten van je smartphone beschermd is. Deze hoesjes hebben dan ook een achterkant en een voorkant. Hierdoor bescherm je alle kanten van je telefoon.

Bepaal zelf de looks van je smartphone

Wil je je telefoon eigen maken en laten matchen met je outfit? Bekijk dan onze hoesjes en kies je perfecte hoesje. We hebben alle soorten hoesjes. Van sportieve tot zakelijke, van nette tot stoere en van kleurrijke tot simpele Huawei P Smart Plus hoesjes. Hou je van een hoesje met een tijgerprint, boeddha print of legerachtige print? Is je lievelingskleur blauw, zwart of roze? Wij hebben dit allemaal op voorraad.

We hebben hoesjes in combinatie met printjes, maar ook gewoon simpel gekleurde hoesjes. Zo kan je het Huawei P Smart Plus hoesje kiezen die perfect bij je past. Kies een hoesje die past bij je outfit en/of bij je persoonlijkheid. Je kan uiteraard ook gewoon kiezen voor het hoesje met de beste bescherming.

Kwalitatieve dienstverlening

Wil je de beste kwaliteit en de perfecte service ontvangen? Heb je een hoesje uitgekozen wil je dit gelijk de volgende werkdag ontvangen? Aarzel dan geen moment en bestel voor 20:30 uur. Wij zorgen ervoor dat je je hoesje de volgende werkdag thuis of op je werk opgestuurd krijgt.

Wij vinden het erg belangrijk dat je geen onnodige kosten betaalt voor je hoesje. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Hierover hoef je je helemaal geen zorgen over te maken. Ook de transactiekosten zijn voor onze eigen rekening.

Bij Fonu.nl tref je de hoogste kwaliteit hoesjes en accessoires. Voor je gsm kun je ook andere accessoires bestellen. Denk aan een Huawei P Smart Plus glazen screen protector, diverse oordopjes, opladers, telefoonhouders voor in de auto en tablet hoesjes. Indien je over een laptop beschikt, dan kan je ook kijken naar de talloze unieke laptoptassen. Bekijk al deze mooie gadgets op onze website onder het desbetreffende kopje.