Huawei Mate 20 pro hoesjes

Maak een keuze:

Huawei Mate 20 pro hoesjes verschijnen steeds vaker op de markt en webwinkels. Huawei heeft naast de Mate 20, ook de Mate 20 Pro uitgebracht. Hoewel deze toestellen op het eerste gezicht veel op elkaar lijken, zal je bij nadere inspectie zien dat deze twee compleet verschillende toestellen zijn. Zo is de Mate 20 Pro wat kleiner dan de Mate 20 en heeft de Pro variant een grotere notch. Een ander verschil is het feit dat de vingerafdruksensor bij de Mate 20 Pro onder het scherm is verwerkt, in tegenstelling tot de vingerafdruksensor bij de Mate 20 die aan de achterzijde van het toestel is verwerkt. Een andere leuke functie van de Mate 20 Pro is dat je het toestel als een draadloze oplader kan gebruiken. Hierdoor kan je snel en gemakkelijk andere apparatuur opladen terwijl je onderweg bent.

Als je een mooie smartphone zoekt met een grote scherm en een fabuleuze camera dan is de Huawei Mate 20 pro de ideale must have smartphone. Kijk snel bij onze Huawei Mate 20 Pro hoesjes om deze mooie smartphone mooi en schadevrij te houden.

Kies voor de ideale bescherming

Smartphonehoesjes zijn in het hedendaagse leven een must have product. Telefoons hebben een hoge waarde en dienen daarom goed beschermd te worden. De Huawei Mate 20 is een grote en elegante smartphone. Hierdoor kan het makkelijker schade oplopen. Om deze smartphone tegen de diverse soorten schades te beschermen, heb je een Huawei hoesje nodig.

De Huawei Mate 20 Pro is een telefoon waarmee je graag gezien wilt worden. Daarom wil je van deze smartphone lang plezier hebben. Echter is deze telefoon ook gevoelig voor schades. Je wilt echt niet dat je smartphone krassen, deuken of barsten oploopt. Door een hoesje eromheen te doen, voorkom je deze vormen van schade. Onze hoesjes beschermen de achterkant, de zijkant en de voorkant van je GSM. De Huawei Mate 20 Pro hoesjes die wij aanbieden zijn divers en perfect voor bescherming van je smartphone.

Elegantie binnen telefoonhoesjes

De Huawei Mate 20 Pro is een elegante smartphone en om deze smartphone zo te houden, dien je een hoesje eromheen te doen. Bij fonu.nl hebben we vele soorten hoesjes die je smartphone nog mooier en eleganter maken. Je kunt kiezen tussen de verschillende modellen die we in onze voorraad hebben.

Wij hebben gekleurde, geprinte bookcases, maar ook een simpele zwarte Mate 20 Pro backcover. Je kunt je Huawei Mate 20 Pro met onze hoesjes perfect beschermen. Tegelijkertijd kan je je telefoon laten matchen met je outfit en persoonlijkheid. Personaliseer je smartphone zoals jij het wilt.

Groot keuze aanbod

Bij ons kan je terecht voor alle soorten hoesjes. We hebben zwarte simpele bookcases voor mensen die het gewoon simpel willen houden. Wil je je smartphone elegant laten lijken? Kies dan voor een mooie eco leather bookcase. Dit hoesje is maatschappelijk verantwoord gemaakt en is tegelijkertijd ook van leer. Uiteraard kan je ook kiezen voor een mooie elegante kleur. Ook kan je natuurlijk kiezen voor een moderne backcover hoesje. Dit ligt allemaal in jouw handen.

Kwaliteit en dienstverlening

Fonu.nl heeft een uitgebreid assortiment aan hoesjes. Wij willen de beste en de mooiste bescherming voor jouw smartphone aanbieden.

Bij ons betaal je geen verzendkosten. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de transactiekosten. Dit nemen we allemaal op onze eigen rekening. Als je het hoesje op tijd besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Zo willen we dat je de beste bescherming voor je smartphone gelijk ontvangt en niet op het Ali-express hoesje hoeft te wachten.

Wij streven ernaar om de beste hoesjes tegen de scherpste prijs aan jouw te bieden. Fonu.nl heeft de ruimste keuze aan hoesjes. Je kan ook voor andere mooie producten bij ons terecht. Kijk bij onze Huawei Mate 20 Pro screenprotectors, opladers, oordopjes, tablethoesjes en telefoonhouder voor in de auto. Je raakt nooit uitgekeken op onze producten.