HTC hoesjes

HTC hoesjes kom je misschien niet vaak tegen, maar spelen wel een belangrijke rol bij de bescherming van jouw HTC smartphone. Het bedrijf van HTC werd in 1997 opgericht en is een Taiwanese producent van smartphones die op het besturingssysteem van Windows phone en Android draaien. 

In de loop der jaren heeft HTC verschillende toestellen op de markt uitgebracht. 

HTC Desire

De HTC Desire is in 2010 uitgebracht en is een smartphone die op Google Android 2.2 draait. Het heeft een 3,7 inch scherm en heeft geen fysiek toetsenbord, maar wordt bediend door middel van touchscreen. Tevens bevat het toestel een 5,0 megapixel-camera en een 1GHz-Snapdragon processor. Kortom een toptoestel die goed beschermd dient te worden met de juiste HTC hoesjes. 

HTC U series

De HTC U series is een middenklasse en high-end smartphone die op het besturingssysteem van Android draait. De eerste smartphone binnen de HTC U series is de HTC U Play. Deze werd in 2017 uitgebracht en is sindsdien vaak verkocht. De achterzijde van de HTC U Play heeft een gebogen glas en een aluminium frame. Het toestel bevat een 2500 mAH batterij en een 5,2-inch LCD display van Gorilla Glass. Ondanks het feit dat het een supersterke display bevat, raden wij aan om deze te voorzien van een screenprotector. Zo voorkom je dat er een barst in het scherm ontstaat, wat natuurlijk super zonde zou zijn! 

Aanbod

Er is een groot aanbod binnen de HTC hoesjes. Zo bieden wij bij fonu.nl bookcases, maar ook backcovers aan. Een groot voordeel van de bookcases is dat deze ruimte bevatten om pasjes en foto’s in te bewaren. Daarnaast beschermt het boekmodel ook de scherm van jouw telefoon, wanneer deze gesloten is. 

Ben je toch iemand die liever alle meldingen op jouw telefoon direct kan zien? Dan is een backcover meer geschikt voor jou. Deze beschermt de achterzijde en zijkanten van jouw telefoon en geeft het ook nog eens een unieke look! Dus waar wacht je nog op? Bestel snel jouw HTC hoesjes en ervaar nog jarenlang plezier van je HTC smartphone. 

Zeker van jouw aankoop bij fonu.nl 

Bij fonu.nl staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Dit proberen wij op alle vlakken te realiseren. Van het presenteren van productfoto’s en video’s van hoogwaardige kwaliteit tot aan de levering van jouw bestelling. 

Verder begrijpen we het ook als je achteraf toch niet tevreden blijkt te zijn met jouw product. Dat is dan ook geen enkel probleem, aangezien je een bedenktijd van 100 dagen hebt bij alle telefoonhoesjes op fonu.nl!