SONY

Filters: 

GRATIS VERZENDING NL & BE
VOOR 17.00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
VIDEOGERICHT WINKELEN


Sony hoesjes en accessoires

Sony staat bekend als een zeer betrouwbaar merk. Dit geldt ook voor de smartphones die zij uitbrengen. De kwaliteit is zeer hoog en vaak hebben Sony toestellen prachtige beeldschermen. De eerste modellen die uitkwamen hadden al een groter beeldscherm dan hun concurrenten. Sony heeft de afgelopen jaren een schepje bovenop gedaan en brengt veel verschillende nieuwe modellen uit. Bij sommige Sony modellen wel kwetsbaarder ten opzichte van de concurrenten. Zo wil het weleens zijn dat een klein barstje in het beeldscherm zorgt voor een totale defect aan de touchscreen. Daarom is het zeer aan te raden om het juiste Sony hoesje te nemen.

Optimale bescherming

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, daarom is het belangrijk om de schade te voorkomen in plaats van achteraf te genezen met dure reparaties. Bij Sony zijn de reparaties vaak ook gecompliceerder en stemt het resultaat van de reparatie minder tot tevredenheid. Niemand wil met krasjes en barstjes in zijn of haar nieuwe Sony lopen. Helemaal bij de nieuwe prachtige modellen die recentelijk uitgebracht worden. De type Sony hoesjes die wij aanbieden bestaan onder andere uit:

  • Boekmodellen (met en zonder print)
  • Leren hoesjes (zowel in boekmodel als enkel achterkant)
  • Achterkanthoesjes (bumpers)
  • Flipcase hoesjes

Klik bovenaan deze pagina op jouw telefoontype om verder te gaan.

Diverse modellen

Bij Fonu streven we ernaar om voor ieder wat wils aan te bieden. De Sony telefoonhoesjes zijn dusdanig ontworpen waardoor zij de grootste klap opvangen. Zo kunt u zorgeloos gebruik maken van uw telefoon. Bij de productomschrijving ziet u welk model uitblinkt in welke categorie. Als je opzoek bent naar een hoesje die optimaal beschermd, dan is het aan te raden om te kijken naar de rating op protectie. Bent je meer op zoek naar een hoesje die praktischer is gemaakt, dan kan je kijken naar de rating van praktisch. Daarnaast heeft Fonu veel tijd gestoken in het maken van video’s om jou als klant een beter beeld te geven over je bestelling. Bekijk de video’s en lees de productomschrijving aandachtig door zodat je een compleet beeld krijgt van het product.

Wat Fonu nastreeft

Bij Fonu vinden wij klanttevredenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk. Zo willen wij een snelle levering van de producten nastreven en dat bieden wij op onze kosten aan. Dus jij hoeft daar helemaal niks voor te betalen! Plaats je de bestelling voor 17.00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hoe wij bij Fonu maatschappelijk verantwoord willen ondernemen staat op onze pagina ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: