Samsung Galaxy S7 edge

Filters: 

GRATIS VERZENDING NL
VOOR 17.00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
VIDEOGERICHT WINKELEN


Samsung Galaxy S7 edge hoesjes

De Samsung S7 edge is een prachtige telefoon met veel handige functies. Qua specificaties lijkt het toestel erg op een normale S7, maar deze uitvoering heeft gebogen randen waardoor men een beter kijkervaring krijgt. Dankzij de fast charging functie hoef je bijvoorbeeld nooit lang te wachten voor een volle accu. De mooie gebogen randen brengen echter ook de nodige gevaren met zich mee. Het is daarom belangrijk om deze prachtige telefoon te beschermen door te kiezen voor een Samsung S7 edge hoesje.

Een telefoon zonder schade

Het klinkt soms te mooi om waar te zijn. Een telefoon die geen schade heeft na het nodige gebruik. Als je in het begin ervoor kiest om meteen een S7 edge hoesje te gebruiken kan je veel schades voorkomen. Een Samsung S7 edge hoesje kan bijvoorbeeld helpen tegen krasjes, stoten, water en andere dagelijkse ongevallen. Deze ongevallen gebeuren vaak onbewust omdat je het toestel in de tas doet of in de zak waar net een sleutel in zit die druk uitoefent op het toestel. Ons advies is daarom om gelijk in het begin een Samsung S7 edge hoesje aan te schaffen zodat vervelende situaties voorkomen kunnen worden.

Meer dan een hoesje

Een Samsung S7 edge hoesje hoeft niet alleen bescherming te bieden. Je kan het hoesje gebruiken om het toestel helemaal je eigen te maken. Een S7 edge hoesje kan bijvoorbeeld ruimte bieden voor je belangrijke pasjes. Hiernaast kan je ook kiezen voor een originele Samsung S7 edge hoesje zodat het toestel automatisch aan en uit gaat.

Waarom Fonu.nl?

Waarom zou je voor Fonu.nl kiezen? Één van de redenen is dat wij investeren in het maken van productvideo’s zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Wij vinden het belangrijk dat je een aankoop doet waar je echt tevreden over bent en iets aan hebt. Hiernaast controleren we de hoesjes en de accessoires omdat wij de kwaliteit erg belangrijk vinden. Heb je vragen over je aankoop? Dan kan je ons altijd een email sturen via [email protected] Je betaalt bij ons geen verzendkosten en als je voor 17:00 een order plaatst, sturen wij deze dezelfde dag voor je op. Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten Samsung S7 edge hoesjes. Hierbij kan je denken aan boekjes, achterkantjes en originele hoesjes. Hiernaast hebben wij nog veel meer mobiele accessoires te koop voor de Samsung S7 edge. Denk hierbij aan schermprotectie, een draadloze oplader, oordopjes en powerbanks. Neem gerust een kijkje op onze website en bestel vandaag nog.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: