Samsung Galaxy S10 Plus

Filters: 

GRATIS VERZENDING NL
VOOR 17.00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
VIDEOGERICHT WINKELEN


Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes

Voor het eerst introduceert Samsung drie telefoons uit de S-serie tegelijk aan. Namelijk de Samsung Galaxy S10 Plus, Samsung Galaxy S10 en de Samsung Galaxy S10e. De nieuwe Samsung Galaxy S10 Plus heeft ten opzichte van zijn voorganger (de Samsung Galaxy S9 Plus) een aantal verbeteringen en nieuwe features. Zo heeft het toestel een vingerscanner geïntegreerd in het beeldscherm. Daarnaast beschikt de telefoon nu over een driedubbele achtercamera en is de gezichtsherkenning verbeterd. Met een 6.4’ inch is het zeer aan te raden om het toestel goed te beschermen met een Samsung Galaxy S10 Plus hoesje.

Voorkom schade

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Je wilt natuurlijk niet dat je gloednieuwe Samsung Galaxy S10 Plus beschadigd raakt. Het toestel is vrij prijzig en dus is het van belang om het zo goed mogelijk te beschermen tegen valschade. Bij ons heb je veel keuzemogelijkheden. Onze Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes bestaan uit boekmodelvarianten, backcovers en extra stevige hoesjes. De boekmodelhoesjes komen in vele verschillende varianten. Zo hebben we de originele Samsung hoesjes, maar ook de boekmodellen die alle functies van een portemonnee overnemen. De backcovers zijn vaak praktischer en dunner gefabriceerd. Mocht je vaak lange teksten op je Samsung Galaxy S10 Plus typen, is dit beter geschikt voor jou. We raden wel aan om de backcovers altijd te combineren met een Samsung Galaxy S10 Plus screen protector. Zo voorkom je schade aan het beeldscherm.

Uw voorkeur

Een Fonu hoesje is meer dan alleen bescherming. Door het ruime assortiment hebben we de keuze moeilijker gemaakt voor je. Kies een hoesje wat het beste bij jou past. Zo hebben we boekmodelhoesjes met print, simpele boekmodelhoesjes, de originele hoesjes en back covers. Combineer je telefoonhoesje met je outfit en laat zien dat je een echte fashioninsta bent. Daarnaast bieden wij ook Samsung Galaxy S10 Plus leren hoesjes aan.

Duurzaam gebruiken van je telefoon

Zonder bescherming is het haast onmogelijk om het toestel in originele staat te behouden. Denk aan kleine krasjes en deukjes. Een hoesje is veel goedkoper dan een reparatie of een nieuwe telefoon. Wij begrijpen dat de aankoop van de Samsung S10 Plus een flinke investering is geweest. We bieden daarom ook veel goedkope Samsung S10 Plus hoesjes aan. Naast deze hoesjes hebben we ook luxe en duurdere hoesjes om je telefoon zo lang mogelijk schadevrij te houden.

Wat ons kenmerkt

Jouw tevredenheid staat bij ons op 1. Om er voor te zorgen dat we een juiste weergave geven van het product wat wij verkopen, hebben wij onze producten ook gefilmd voor je! Bekijk de filmpjes om nog zekerder van je aankoop te zijn! Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je bestelling, aarzel dan niet en neem contact met ons op! Bekijk onze retour schema voor een vlekkeloos retour. Plaats je bestelling voor 17:00 en wij versturen het dezelfde dag nog op. Dit is uiteraard gratis!

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: