Samsung Galaxy A71

Filters: 

Samsung Galaxy A71 Hoesjes

Vorig jaar kwam Samsung met een hele nieuwe A-serie lijn aan telefoons. De verhouding tussen de kwaliteit en het geld wat je hiervoor moest betalen was erg goed. Hierdoor was deze dan ook zeer succesvol. Dit jaar hoopt Samsung hiermee verder te gaan door op dezelfde voet verder te gaan met de opvolgers. Een van deze opvolgers is de Samsung Galaxy A71. Als we kijken naar deze nieuwe Samsung telefoon dan valt als eerste design op. Met name de achterkant is erg opvallend dankzij het grote nieuwe camera blok. In het nieuwe camera blok vinden we maar liefst vier camera’s. Deze bestaan uit een 64MP hoofdcamera, 12MP Ultrawide camera, 5MP Macro camera en een dieptesensor van 5MP. Hiernaast heeft de achterkant net zoals zijn voorganger het zogeheten ‘regenboog-effect’.

De A71 heeft wederom een 6,7 inch infinity-O display met een vingerafdrukscanner in het scherm. Wat men in eerste instantie niet zag aankomen is dat deze lijn nog steeds een audiojack heeft. Je hoeft hierdoor niet meteen over te stappen naar bluetoot oordopjes of moeten werken met ingewikkelde adapters. Het apparaat beschikt standaard over 6GB RAM, 128GB opslag en een 4500 mAh accu. Last but not least draait deze prachtige smartphone direct op Android 10. Hierdoor zul je geen enkele moeite hebben om meerdere applicaties tegelijk te draaien. Helaas blijft deze A71 net zoals zijn voorganger de Samsung Galaxy A70 gevoelig voor val en stootschade. Ben je opzoek naar bescherming voor je nieuwe Samsung Galaxy A71? Kijk gerust naar ons groot aanbod van Samsung A71 hoesjes en accessoires.

Zekerheid

Het is erg belangrijk om je nieuwe smartphone te beschermen door een stevig hoesje te kiezen die bij je past. Iedereen is voorzichtig wanneer hij / zij een nieuwe telefoon heeft, toch kan het gebeuren dat je hem uit je handen laat vallen. Je wilt bijvoorbeeld de nieuwe selfie-camera testen maar je bent nog niet gewend aan de nieuwe maat en voordat je het weet ligt die op straat. Het is daarom erg belangrijk om voor de zekerheid een goed hoesje te kiezen voor de Samsung Galaxy A71. Bij fonu.nl begrijpen we dat het juiste hoesje voor iedereen verschillend is. Daarom bieden wij verschillende soorten backcovers, boekmodellen en accessoires aan voor de Samsung Galaxy A71.

Onze achterkantjes zijn vaak van siliconen kwaliteit en vallen over de rand je smartphone heen. Het voordeel hiervan is dat je bescherming hebt en je kunt direct inkomende berichten zien. Heb je liever een extra laagje op de voorkant? Kies dan uit een van onze bookcases, dit zijn boekmodellen die
verkrijgbaar zijn in verschillende printjes en kleuren. Deze boekmodellen voor de A71 kun je vaak horizontaal neerzetten en je kunt de belangrijkste pasjes hierin opbergen.

Waarom kiezen voor fonu.nl?

Klanten kiezen voor fonu.nl omdat wij altijd het beste en grootste aanbod aan mobiele accessoires voor telefoons en tablets aanbieden. Onze experts zijn dagelijks bezig om de beste accessoires voor de Samsung Galaxy A71 te vinden. Deze bieden wij aan voor een schappelijke prijs na grondig te
hebben getest. Hiernaast maken wij van bijna al onze producten video’s zodat je precies weet wat je thuis kan verwachten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op ons Youtube kanaal.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: