Huawei P30

Filters: 
GRATIS VERZENDING
VOOR 17.00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
VIDEOGERICHT WINKELEN

Huawei P30 hoesjes

De Huawei P30 is de nieuwe top telefoon van Huawei. Een betere opvolger voor de Huawei P20 is nauwelijks denkbaar. Qua prestaties en camera is het nu nog beter. De design is veel mooier geworden. De Huawei P30 beschikt over een scherm van 6,1 inch, 40 megapixel camera en 8 GB RAM geheugen. Bescherm deze mooie smartphone tegen alledaagse vallen, stoten en vallen. Bekijk hiervoor onze Huawei P30 hoesjes.

Voorkom reparatie

Deze mooie Huawei P30 is volledig van glas. Voordeel van een glazen achterkant is dat je het draadloos kan opladen en dat het fijner in de hand ligt. Echter is het ook meer kwetsbaar geworden. Het hebben van een hoesje is dus echt een must wil je voorkomen dat je grote bedragen aan reparatie kwijt gaat zijn. Met een hoesje voorkom je dat krassen, deuken en barsten de look van je telefoon beschadigen. Voor de mensen die hun telefoon in de tas doen, is een Huawei P30 hoesje ook erg gewenst. Zo voorkom je dat accessoires, sleutels en munten in de tas je telefoon beschadigen.

Opvallend en uniek

De meeste telefoons die tegenwoordig uitkomen lijken op elkaar. Je wilt natuurlijk hier wel een onderscheid in maken. Een hoesje zorgt voor een unieke look en een strakke design voor je Huawei P30. Naast een unieke look en een strak design bieden onze hoesjes ook de perfecte bescherming voor je Huawei. Wij hebben voor ieders wil een hoesje. Je Huawei P30 smartphone zal anders zijn dan die van een ander. Je kunt kiezen tussen een sfeervol, zakelijk, kleurrijk, simpel, leren en/of een vrolijk hoesje voor je telefoon.

Diverse situaties

Onze hoesjes beschermen je Huawei P30 in alle situaties. Tijdens regenachtige dagen, warme dagen en/of drukke plekken is je telefoon dan beschermd. Ook als je in een onvoorzienbare situatie komt, is je telefoon door middel van een hoesje beschermd. Stel dat een kleine puber je telefoon pakt en per ongeluk op de grond laat vallen, is je Huawei P30 door middel van onze hoesjes beter beschermd. Dankzij de hoge kwaliteit Huawei P30 hoesjes die we aan je bieden, kom je niet voor vervelende situaties te staan.

Klantgericht en kwaliteit

Bij ons, Fonu.nl, tref je de mooiste, meest diverse en de beste kwaliteit hoesjes. Voor ons is het zeer belangrijk dat je tevreden bent. We gaan ook zeer ver voor je tevredenheid.

Bij ons betaal je geen verzendkosten. Je Huawei P30 hoesje wordt kosteloos op dezelfde werkdag naar je verzonden. We vinden het erg belangrijk dat je de bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Snelle verzending en klanttevredenheid hebben de hoogste prioriteit bij fonu.nl.

Ook kan je bij ons terecht voor alle andere accessoires en merken. Zo kan je voor je Huawei P30 smartphone nog een screen protector en een telefoonhouder voor in de auto bestellen, mocht je dat nodig hebben. Ook kan je terecht voor alle andere type smartphones van Huawei en andere merken. Onze hoesjes zijn beschikbaar in verschillende soorten, kleuren en printjes.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: