Huawei Mate 20 Lite

Filters: 

Huawei Mate 20 Lite hoesjes

De grote telefoons van Huawei heten Mate. De Huawei Mate 20 Lite is een verbeterde en grotere versie van de Huawei Mate 10 Lite. Deze smartphone heeft een 6,3 inch beeldscherm en een 20 megapixel camera. Ook heeft deze smartphone een dualsim functionaliteit. Als je een mooie smartphone zoekt met een groot scherm en een fabuleuze camera dan is dit de ideale must have telefoon. Kijk snel bij onze Huawei Mate 20 Lite hoesjes om deze mooie smartphone mooi en schadevrij te houden.

De ultieme bescherming

Een telefoonhoesje heeft iedereen. Door onze hoesjes onderscheid je je van de anderen. Telefoons hebben een hoge waarde en dienen daarom goed beschermd te worden. De Huawei Mate 20 Lite is een grote en elegante smartphone. Hierdoor kan je smartphone makkelijker schade oplopen. Om deze telefoon tegen de diverse soorten schades te beschermen, heb je een Huawei Mate 20 Lite hoesje nodig.

De Huawei Mate 20 lite is een telefoon waarmee je thuis kan komen. Om hiervan lang plezier te kunnen hebben, is het belangrijk dat het niet beschadigd raakt. Je wilt niet dat je smartphone krasjes, deuken en barsten krijgt. Door een hoesje eromheen te doen, voorkom je de schade. Onze hoesjes beschermen alle kanten van je smartphone. De hoesjes die wij aanbieden zijn divers en perfect voor bescherming van je smartphone.

Mooie nette hoesje

Dit is een elegante smartphone en om deze zo te houden, dien je een hoesje eromheen te doen. Bij Fonu.nl hebben we vele soorten hoesjes die je smartphone nog mooier maken. Je kunt kiezen tussen de verschillende modellen die we in onze voorraad hebben. Wij hebben gekleurde, geprinte boekmodel hoesjes, maar ook een mooie back cover met mooie kleuren en printjes. Je kunt je Huawei Mate 20 Lite met onze hoesjes perfect beschermen. Tegelijkertijd kan je je telefoon laten matchen met je outfit en persoonlijkheid. Personaliseer je smartphone zoals hij het wilt.

Groot keuze aanbod

Bij ons kan je terecht voor alle soorten hoesjes. We hebben zwarte simpele boekmodel hoesjes voor mensen die het gewoon simpel willen houden. Wil je je smartphone elegant laten lijken? Kies dan voor een mooie eco leather boekmodel hoesje. Dit hoesje is maatschappelijk verantwoord gemaakt en is tegelijkertijd ook van leer. Uiteraard kan je ook kiezen voor een mooie elegante kleur. Ook kan je natuurlijk kiezen voor een moderne back cover hoesje. Dit ligt allemaal in jouw handen.

Kwaliteit en dienstverlening

Fonu.nl heeft een uitgebreid assortiment aan hoesjes. Wij willen de beste en de mooiste bescherming voor uw smartphone aanbieden.

Bij ons betaal je geen verzendkosten. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de transactiekosten. Dit nemen we allemaal op onze eigen rekening. Indien je het hoesje voor 17:00 bestelt, krijg je het de volgende dag binnen. Zo willen we dat je de beste bescherming voor je GSM gelijk ontvangt en niet hoeft te wachten op het aliexpress hoesje.

Wij streven na om de beste hoesjes tegen de scherpste prijs aan jouw aan te bieden. Fonu.nl heeft de ruimste keuze aan hoesjes. Je kan ook voor andere mooie producten bij ons terecht. Kijk bij onze screen protectors, opladers, oordopjes en tablethoesjes. Je raakt nooit uitgekeken op onze producten.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: