iPhone XS Max

Filters: 

GRATIS VERZENDING NL
VOOR 17.00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
VIDEOGERICHT WINKELEN


iPhone XS Max hoesjes

Apple heeft met de Xs Max zichzelf wederom overtroffen. De iPhone beschikt over een Super Retina (OLED) beeldscherm van maar liefst 6,5 inch! Tegelijkertijd is het ook de duurste iPhone en om die reden van uiterst belang om het toestel zo goed mogelijk te beschermen. Bij ons kunt u terecht voor een iPhone Xs Max hoesje.

Voorkom schade

Het is altijd zonde wanneer uw mobiele telefoon beschadigd raakt, des te erger is dat bij de iPhone Xs Max. Door de dure prijs van het toestel en de grote kwetsbaarheid van het grote beeldscherm is het van levensbelang om de juiste bescherming te gebruiken. Kijk en vergelijk in ons brede assortiment voor het hoesje wat perfect bij uw eisen past. Bent u opzoek naar een zo praktisch mogelijk hoesje? Dan heeft u de keuze uit de vele verschillende back-cases die u kunt combineren met een screen protector. Gaat u liever voor een bescherming aan de voor- en achterkant? Dan kunt u kiezen uit de vele bookcase-typen die vaak ook ruimte hebben voor uw pasjes.

Uw voorkeur

Een iPhone Xs Max hoesje is niet enkel bedoeld als bescherming. Door te kiezen voor een hoesje met een bepaalde print of kleur kunt een bepaalde boodschap of uw identiteit eruit naar voren laten komen. Aan de hand van onze zelfgemaakte video’s kunt u beslissen welke het beste bij u past. U kunt uiteraard ook kiezen voor de eenvoudigere types die wellicht praktischer zijn gefabriceerd. Hierbij kunt u denken aan de iPhone Xs Max hoesjes met een stand zodat u gemakkelijk naar een film kunt kijken of een hoes met veel ruimte voor pasjes.

Originele staat

De iPhone Xs Max kunt u bijna onmogelijk kras- en deukvrij houden zonder een bijbehorend hoesje. Zorg ervoor dat u achteraf geen spijt krijgt van mogelijke schade. Door een keuze te maken uit ons aanbod van iPhone Xs Max hoesjes hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de staat van uw toestel.

Wat biedt Fonu aan

Dankzij onze expertise en transparantie willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Om ervoor te zorgen dat u een juist beeld heeft van uw aankoop zijn er video’s beschikbaar gesteld om te kunnen waarnemen wat u wellicht op een foto niet zou zien. Fonu doet zijn uiterste best voor een snelle levering. Wanneer u voor 17.00 besteld, zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. En dat helemaal gratis! Neem niet langer de risico voor schade op uw iPhone Xs Max en bestel vandaag nog uw XS Max hoesje.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: