iPhone XS Max

Filters: 

iPhone XS Max hoesjes

Apple heeft met de Xs Max zichzelf wederom overtroffen. De iPhone beschikt over een Super Retina (OLED) beeldscherm van maar liefst 6,5 inch! Tegelijkertijd is het ook de duurste iPhone en om die reden van uiterst belang om het toestel zo goed mogelijk te beschermen. Bij ons kun je terecht voor een iPhone Xs Max hoesje.

Voorkom schade

Het is altijd zonde wanneer uw mobiele telefoon beschadigd raakt, des te erger is dat bij de iPhone Xs Max. Door de dure prijs van het toestel en de grote kwetsbaarheid van het grote beeldscherm is het van levensbelang om de juiste bescherming te gebruiken. Kijk en vergelijk in ons brede assortiment voor het hoesje wat perfect bij jee eisen past. Ben je opzoek naar een zo praktisch mogelijk hoesje? Dan heb je de keuze uit de vele verschillende back-cases die je kunt combineren met een screen protector. Ga je liever voor een bescherming aan de voor- en achterkant? Dan kun je kiezen uit de vele bookcase-typen die vaak ook ruimte hebben voor je pasjes.

Voorkeur

Een iPhone Xs Max hoesje is niet enkel bedoeld als bescherming. Door te kiezen voor een hoesje met een bepaalde print of kleur kunt een bepaalde boodschap of je identiteit eruit naar voren laten komen. Aan de hand van onze zelfgemaakte video’s kun je beslissen welke het beste bij je past. Je kunt uiteraard ook kiezen voor de eenvoudigere types die wellicht praktischer zijn gefabriceerd. Hierbij kun je denken aan de iPhone Xs Max hoesjes met een stand zodat je gemakkelijk naar een film kunt kijken of een hoes met veel ruimte voor pasjes.

Originele staat

De iPhone Xs Max kun je bijna onmogelijk kras- en deukvrij houden zonder een bijbehorend hoesje. Zorg ervoor dat je achteraf geen spijt krijgt van mogelijke schade. Door een keuze te maken uit ons aanbod van iPhone Xs Max hoesjes hoef je je verder geen zorgen te maken over de staat van je telefoon.

Wat biedt Fonu aan

Dankzij onze expertise en transparantie willen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Om ervoor te zorgen dat je een juiste beeld hebt van je aankoop zijn er video’s beschikbaar gesteld om te kunnen waarnemen wat je wellicht op een foto niet zou zien. Fonu doet zijn uiterste best voor een snelle levering. Wanneer je voor 17.00 bestelt, zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. En dat helemaal gratis! Neem niet langer de risico voor schade aan je smartphone en bestel vandaag nog je XS Max hoesje.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: