iPhone XS

Filters: 

GRATIS VERZENDING NL
VOOR 17.00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
VIDEOGERICHT WINKELEN


iPhone XS Hoesjes

De iPhone Xs is de kleinere variant van de iPhone Xs. Met een beeldscherm van 5,8 inch is het natuurlijk
geen klein toestel. Maar ook voor deze iPhone geldt dat het OLED scherm verdeeld is over het hele
beeldscherm. Een klein ongelukje kan helaas altijd voorkomen. Dat zou natuurlijk erg zonde zijn voor
dit kostbare toestel. Voorkom schade door een iPhone XS hoesje te kiezen bij Fonu.

Zorgeloos gebruik

Een iPhone Xs hoesje zorgt ervoor dat u met een gerust hart gebruik kunt maken van uw telefoon. Onze hoesjes zijn zo ontworpen om schade, krasjes en slijtage aan uw telefoon te voorkomen. Bekijk onze assortiment aan verschillende type hoesjes en maak de keuze wat het beste bij u past. U kunt kiezen uit bookcases die ruimte bieden voor één of meer pasjes. Sommige hebben een stand om gemakkelijk een film te kijken en andere bookcases zijn juist minimalistisch ontworpen om het gebruik te vergemakkelijken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een ‘achterkantje’ te nemen. Wel adviseren we altijd om dit in combinatie met een screen protector te doen voor optimale bescherming. Een iPhone hoesje is vaak een kleine investering in vergelijking tot een reparatie.

Meer dan alleen bescherming

Maar een hoesje is niet alleen bescherming van uw telefoon. Veel klanten schaffen ook een iPhone Xs hoesje aan om hun toestel een fraaier beeld te geven. Zo is de keuze vrij groot. Er zijn talloze hoesjes met leuke prints en uitvoeringen die uw telefoon een unieke look kunnen geven. Met verschillende merken en leveranciers hebben wij een grote keuze in diverse hoesjes kunnen creëren zodat we elke klant zo goed mogelijk in zijn of haar wensen kunnen voldoen. Uiteraard hebben we ook voldoende keus in minder opvallende en uitbundige hoesjes die vooral praktisch bedoeld zijn.

Slijtage

Bij veelvuldig gebruik van de iPhone is het gebleken dat het toestel gevoelig is voor slijtage. Met name de zijkanten van de iPhone Xs blijken kwetsbaar te zijn voor krasjes en deukjes. Aangezien het een vrij dure mobiele telefoon is van Apple, wordt het sterk aangeraden om hier een passend iPhone Xs hoesje bij te kiezen. Daarnaast is een hoesje een vrij kleine aankoop in vergelijking tot het aanschaf of reparatie van een nieuw toestel.

Ons streven

U kiest het hoesje, wij zorgen voor een snelle levering. Om uw keuze makkelijker te maken hebben wij veel tijd gestoken in het video grafisch vastleggen van de accessoires. Zo heeft u een beter beeld van uw aankoop en komt u niet voor een vervelende verrassing te staan. Mocht u toch niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u vrij gemakkelijk het product retourneren zoals uitgelegd onder het kopje ‘retourneren’. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen uw aankoopbedrag teruggestort krijgt. Aarzel geen moment langer en kijk op deze pagina voor het aanbod.

Naast hoesjes bieden wij ook handige gadgets aan voor uw toestel. Wat te denken van een autohouder zodat u zich kunt focussen op de weg, of misschien draadloze oordopjes

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: