iPhone XR

Filters: 

iPhone XR hoesjes

Deze nieuwe iPhone wordt gezien als het instapmodel van Apple, maar veel goedkoper is het zeker niet. Met een gave 6,1 inch beeldscherm is de mobiele telefoon een fraai toestel voor het oog. Net als de meeste nieuwe iPhones, beschikt de iPhone Xr ook over een glazen achterkant. Dit zorgt voor een bepaalde vorm van kwetsbaarheid die je kunt beperken met iPhone XR hoesjes.

Vermijd ellende

De iPhone Xr is zoals eerder beschreven een vrij kwetsbare toestel zonder een hoesje. Mede door de glazen achterkant, die vrij complex en duur te vervangen is, is de kwetsbaarheid groot. De iPhone Xr hoesjes die Fonu aanbiedt zijn ontworpen om de klap op te vangen wanneer je per ongeluk je telefoon laat vallen. Veel gebruikers van de iPhone Xr kiezen voor een stevige backcase hoes in combinatie met een screen protector.

Er zijn ook gebruikers die een book case kiezen, doordat een dergelijke hoes voor- en achterkant bescherm en daarnaast praktische voordelen heeft. Enkele van deze voorbeelden zijn een filmstand of ruimte voor pasjes en foto’s. Voorkomen is beter dan genezen en zeker goedkoper! Zo is een hoesje vele malen goedkoper dan een dure reparatie.

Maak je toestel nog mooier

Naast het feit dat een iPhone Xr hoesje ellende voorkomt, zorgt een leuk hoesje natuurlijk ook voor een mooie en unieke telefoon. Zo is er keuze uit leuke prints zoals dierenprints en een print met de Eiffel toren erop. Niets is te gek en we bieden het allemaal aan! Mocht je toch niet zo van opvallende hoesjes houden, biedt Fonu ook voldoende ‘onopvallende’ hoezen. Er kan dan een keuze worden gemaakt tussen verschillende soorten materialen. Zo bieden we bijvoorbeeld ook leren hoesjes aan.

Kleine beschadigingen

Tegenwoordig is een dag, of zelfs een uur, zonder de telefoon ondenkbaar. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de mobiele telefoon. De iPhone Xr hoesjes zijn ontworpen om ook kleine beschadigingen als krasjes en deukjes te voorkomen.

Onze service

Door veel tijd en energie te steken in zelfgemaakte video’s wil Fonu de klant de mogelijkheid te geven om een beter beeld te krijgen van de bestelling. Iedereen heeft het weleens meegemaakt dat een product anders eruit ziet dan op de foto’s. Bekijk onze video’s voor meer duidelijkheid. Maak je keuze, plaats de bestelling voor 17.00 en dan regelen we dat je de bestelling de volgende werkdag krijgt. Twijfel niet langer en plaats vandaag nog je bestelling!

Wil je naast een hoesje ook een ander accessoire aanschaffen? We hebben een brede keuze aan autohouders, selfie-sticks, opladers en andere handige gadgets. Bekijk ze gerust allemaal.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: