iPhone X

Filters: 

GRATIS VERZENDING NL
VOOR 17.00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
VIDEOGERICHT WINKELEN


iPhone X hoesjes

De eerste telefoon van Apple met een OLED beeldscherm. Een serie van iPhone X- generatie is in gang gezet door Apple met een telefoon die geen grenzen kent. De sublieme design van de mobiele telefoon kent wel zijn kwetsbaarheden. Het beeldscherm ziet er imposant uit doordat de randen minimaal zijn, dit betekent wel dat het beeldscherm kwetsbaarder is geworden. Daarnaast is ook de achterkant van glas en is de reparatie hiervan niet gemakkelijk en vrij prijzig. Dat vraagt om een iPhone X hoesje

Kies wat bij u past

Bij uw keuze is het belangrijk om bij uzelf na te gaan wat u het meest op waarde schat. De ene hoes is anders in gebruik dan de ander. De een beschermt beter, terwijl de ander praktischer is. U hebt de keuze uit bookcases, backcases, en 3 in 1 hoezen. De bookcases hebben de handigheid dat ze eventuele ook als een portemonnee gebruikt kunnen worden en tegelijkertijd ook het scherm beschermen. Wanneer u liever iets praktischer hebt, kunt u kiezen uit de vele backcases. Die zijn vaak wat makkelijker in gebruik. Het nadeel ervan is wel dat het scherm minder beschermd wordt bij het vallen. U kunt wel een screen protector ernaast bestellen voor optimale bescherming.

Een breed assortiment

Een iPhone X hoesje is meer dan alleen bescherming van uw telefoon. Voor leuke telefoonhoesjes of goedkope hoesjes bent u bij Fonu aan het juiste adres. Dankzij ons brede assortiment kunt u kiezen uit leren hoesjes, hoesjes met een leuke print, extra stevige hoezen of juist een minimalistisch hoesje ter voorkoming van lichte schade. Naast deze telefoonhoesjes voor de iPhone X hebben wij ook merkhoesjes die aangeboden worden. Fonu streeft ernaar om haar assortiment te blijven vernieuwen en up-to-date te houden.

In nieuwe staat bewaren

Door het veelvuldig gebruiken van je mobiele telefoon zullen er kleine gebruikerssporen ontstaan. Dit is haast onvermijdbaar zonder de juiste bescherming. Een hoesje is vaak een goedkope oplossing in vergelijking tot een reparatie. Bij de productomschrijving hebben wij bij Fonu een review gegeven op welke score de telefoonhoesje hoog scoort. Neem uw tijd en maak een weloverwogen keuze. Kijk vooral naar wat u precies wil.

Wat wij beloven

Plaats uw bestelling voor 17.00, dan zorgen wij ervoor dat u de volgende werkdag uw bestelling ontvangt. Uiteraard geheel gratis! Daarnaast hebben wij veel tijd en energie gestoken in het maken van zelfgemaakte video’s die uw keuze voor de juiste iPhone X hoesje dienen te vergemakkelijken. Aan de hand van de video’s willen wij u een beter beeld geven van uw bestelling. Mocht u toch achteraf niet tevreden zijn met uw product. Volg dan de retourprocedure zoals uitgelegd op onze retournerenpagina.

Bij een telefoon als iPhone X horen natuurlijk ook leuke gadgets! Van oordopjes tot autohouders tot selfie-sticks. You name it, we deliver it! Kijk voor de leuke accessoires voor de iPhone X hierboven.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: