iPhone 8 Plus

Filters: 

iPhone 8 Plus hoesjes

Een elegante en vooral grote mobiele telefoon van Apple. Wat nieuw is op de iPhone 8 Plus ten opzichte van zijn voorganger is onder andere de glazen achterkant. Hierdoor kunt u het toestel draadloos opladen, maar de kwetsbaarheid is helaas hiermee ook toegenomen. Gelukkig biedt Fonu de oplossing aan.

Vermijd dure reparaties

Door bij ons een keuze te maken uit de verschillende hoesjes kunt u voorkomen dat u straks moet betalen voor een dure reparatie. Onze iPhone 8 Plus hoesjes zijn zo ontworpen om de grote klappen op te vangen. Er zijn verschillende manieren op uw toestel te beschermen. Fonu biedt u de keuze uit book- en flpcase. Daarnaast bieden we ook backcovers aan en tempered glass screen protectors. Een hoesje bij ons is altijd goedkoper dan een dure reparatie elders. Voorkom ellende en kijk in ons assortiment wat de mogelijkheden zijn.

Meer dan bescherming

Natuurlijk blijft het beschermen van uw telefoon het allerbelangrijkste, maar het oog wil ook wat! Gelukkig is er voor de iPhone 8 Plus voldoende keuze uit leuke hoesjes. Denk aan dierenprints of een afbeelding van de toren uit Pisa. Meer fan van de Eiffel toren? Kan ook! Als u liever een minder opvallende hoes de voorkeur geeft, kan dat ook bij ons. Fonu beschikt ook over een tal van verschillende iPhone 8 Plus hoesjes. Zo zijn er in het assortiment lederen hoesjes, merkhoesjes en kunststof hoesjes. Bovendien kunnen sommige van deze hoesjes ook als portemonnee gebruikt worden. Kortom, er zijn veel mogelijkheden voor het personaliseren van uw iPhone 8 Plus.

Krasvrije telefoon

Hoeveel de producenten ook beweren dat hun telefoon krasbestendig is, blijkt dit elke keer toch een lastig verhaal. Door het veelvuldig gebruik is het haast onmogelijk om de iPhone 8 Plus in originele staat te behouden. Een hoesje van Fonu biedt hierin uitkomst. Onze hoesjes beschermen ook tegen krasjes en slijtagesporen. Bij elk product is bij de productomschrijving een review van Fonu inbegrepen die weergeeft op welke punten de telefoonhoesje goed scoort. Neem gerust de tijd en vergelijk de iPhone 8 plus telefoonhoesjes met elkaar.

Onze kwaliteit en service

Wij beloven een snelle levering wanneer u voor 17.00 de bestelling plaatst. De volgende werkdag kunt u de bestelling al verwachten en dat geheel gratis! Daarnaast heeft Fonu ontzettend veel tijd en energie gestoken in het maken van video’s van de producten om u een beter beeld te geven van wat u besteld. Zo hopen wij dat u minder snel voor een verrassing komt te staan wanneer u de bestelling opent. Bent u toch niet tevreden over het product? Geen enkel probleem! Bekijk ons retourprocedure en wij zorgen ervoor dat het bedrag van de bestelling zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen op uw rekening gestort wordt.

Wellicht is het voor u ook interessant om onze gadgets te bekijken! Wij bieden onder andere ook autoladers, waterdichte hoesjes, oordopjes en nog veel meer aan! Klik hierboven op accessoires voor het gehele aanbod voor dit type smartphone!

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: