iPhone 8

Filters: 

iPhone 8 hoesjes

De opvolger van de iPhone 7 beschikt over een zelfde grootte beeldscherm. Qua grootte van het toestel is er vrij weinig veranderd. Dit zorgt ervoor dat alle hoesjes die compatibel zijn met de iPhone 7 ook gebruikt kunnen worden voor de iPhone 8. Wél heeft de Apple iPhone 8 een glazen achterkant waardoor het kwetsbaarder is geworden. Bij Fonu bieden wij de beste bescherming voor uw telefoon doormiddel van mooie iPhone 8 hoesjes.

Vermijd beschadigingen

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het is altijd zonde wanneer er kleine of grote beschadigingen aan de telefoon komen. Bij Fonu streven we ernaar om een zo breed mogelijk assortiment aan hoesjes aan te bieden zodat u de mogelijkheid hebt om de juiste keuze te maken. Voor de iPhone 8 hoesjes biedt Fonu boekmodel hoesjes, bumpers, flipcase en 3 in 1 modelhoesjes
aan. Daarnaast kunt u ook voor extra bescherming kiezen uit een iPhone 8 screen protector. Met name wanneer u de keuze maakt uit een bumper adviseren we dit sterk aan.

Verfraai uw telefoon

U kunt natuurlijk met een iPhone 8 hoesje uw telefoon personaliseren. Naast de standaard telefoonhoesjes en de leren hoesjes biedt Fonu ook een scala aan printhoesjes aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit dierenprints, stedenprints of printjes met een leuke tekst. Gaat u binnenkort naar Parijs? Dan is het wellicht leuk om een hoesje te nemen met de Eiffel toren erop! Er zijn veel iPhone 8 telefoons verkocht, met een hoesje maakt u de telefoon uniek en geeft uw telefoon wellicht een beeld van u. Een hoesje is meer dan alleen bescherming.

Voorkom slijtage

Tegenwoordig is de telefoon bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Door het vele gebruik is het haast onmogelijk om de telefoon nog in originele staat te bewaren. Echter door een hoesje te gebruiken zal dit proces niet plaatsvinden. Vaak is een iPhone 8 hoesje veel goedkoper dan een dure reparatie of een nieuw toestel. Voorkomen is beter dan genezen en daarom adviseren wij sterk aan om een hoesje te nemen die het best bij u past. Bij de productomschrijving zal u ook een score zien die een bepaalde eigenschap kenmerkt.

Wat ons uniek maakt

Om te voorkomen dat u een accessoire aanschaft die u eigenlijk niet zou willen, heeft Fonu veel tijd en energie gestoken in het maken van video’s van de producten. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast staan wij garant voor een snelle levering. Wanneer u de bestelling voor 17.00 uur plaatst, zorgen wij ervoor dat uw bestelling de volgende werkdag bezorgd wordt. Mocht het toch zo zijn, wat natuurlijk kan, dat u de bestelling toch niks vindt? Dan kunt u het product volgens het ons retourproces retourneren.

Het is ook uiterst interessant om een gadget aan te schaffen voor uw telefoon! Denk aan autohouders of draadloze opladers. Kijk hierboven voor de mogelijkheden.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: