iPhone 7 Plus

Filters: 

iPhone 7 Plus hoesjes

De iPhone 7 Plus is met zijn imposante 5,5 inch beeldscherm aan te duiden als een groot toestel. De iPhone 6 Plus bleek een groot succes te zijn en met de iPhone 7 Plus hebben ze hier een vervolg aan gegeven. Apple heeft voor de iPhone 7 Plus een nieuw cameramodel geïntroduceerd waarbij 2 camera’s tegelijk te werk gaan. Doordat het toestel een vrij groot formaat heeft, is het van belang om goed na te denken over het iPhone 7 Plus hoesje wat het beste bij u past.

Wees ellende voor

Een ongeluk voorkomen heb je vaak niet in eigen hand en achteraf jezelf voor de hoofd slaan is niet prettig, vandaar dat voorkomen beter is dan genezen. Gelukkig beschikt Fonu over een divers assortiment aan bescherming voor uw iPhone 7 Plus. Voor de iPhone 7 Plus hoesjes heeft u de keuze uit boekmodellen, flipcases, bumpers en verschillende screen protectors.

De boekmodellen hebben de handigheid van een paar pasjeshouders. Zo is het mogelijk voor u om een paar belangrijke passen altijd bij de hand te hebben. Het kan ook heel goed zijn dat u een hoes zou willen die zo minimalistisch mogelijk is, omdat u bijvoorbeeld vaak lange berichten schrijft. Dan is het wellicht handiger voor u om een bumper in combinatie met een screen protector te nemen. Fonu biedt tal van mogelijkheden, klik bovenaan deze pagina verder om ze uit te vinden!

Ook voor personalisering

Een iPhone 7 Plus hoesje kan ook heel fraai uitzien. Zo bieden wij ook veel telefoonhoesjes met prints aan. Denk aan dierenprints, landenprints of printjes met een leuke quote. You name it! Naast de vele aparte hoesjes hebben wij ook natuurlijk de standaardhoesjes voor mensen die liever niet
een opvallend hoesje willen. U kunt dan kiezen uit eventueel leren hoesjes of merkhoesjes. Voor ieder is er wat wils. Bekijk de video’s om een beter beeld te krijgen van de hoesjes.

Veelvuldig gebruik

Gebruikerssporen zijn bijna niet te voorkomen zonder de juiste bescherming. Voorkom slijtage en lichte krasjes en deukjes door een Apple iPhone telefoonhoesje te kiezen. Al onze hoesjes zijn zo ontworpen om de grootste schade op te vangen zodat het toestel in een zo optimaal mogelijke staat
behouden blijft.

Onze kwaliteit en service

Fonu vindt het van groot belang dat u als klant een goed beeld hebt van wat u besteld. Hiervoor hebben wij veel tijd en energie gestoken in het maken van video’s van de verschillende accessoires die wij aanbieden. Zo hopen wij te voorkomen dat u achteraf een product thuis krijgt die u niet wil. Mocht het toch zo zijn dat u de verkeerde keuze heeft gemaakt, dan kunt u dit gemakkelijk retourneren via ons retourproces.

Kijk ook hierboven voor de vele handige gadgets. We bieden ook voor de iPhone 7 Plus headsets, draadloze opladers, autohouders en nog veel meer aan!

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: