iPhone 7

Filters: 

iPhone 7 hoesjes

Apple is vaak erg revolutionair. De modellen die elkaar opvolgen veerschillen vaak compleet van elkaar. Hoe anders is dit bij de iPhone 7. Het toestel is aan de buitenkant bijna identiek aan de iPhone 6 en de iPhone 6s. Desalniettemin is Apple er weer in geslaagd om een goed product op de markt te brengen. De telefoon is wat betreft specificaties natuurlijk een stap vooruit ten opzichte van zijn voorganger. Ondanks de grote gelijkenissen met de iPhone 6, zijn de iPhone 7 hoesjes wel anders.

Voorkom mankementen

Door de iPhone 7 hoesjes die Fonu je aanbiedt zal je niet meer te hoeven te vrezen over schade. De hoesjes voor de Apple telefoon zijn zo ontworpen om de grootste valpartijen op te vangen. Er zijn wel verschillende opties mogelijk. Zo kan je kiezen uit boekmodel hoesjes of bumpers. Je kunt ook voor een extra stevig iPhone 7 backcase kiezen in combinatie met een iPhone 7 tempered glass voor optimale bescherming. De boekmodellen hebben vaak wel de handigheid van meerdere pasjeshouders. Zo kan je de belangrijkste pasjes altijd bij de hand hebben. Bovendien hebben de iPhone boekmodel hoesjes ook vaak een standaard waardoor je makkelijk naar films kunt kijken op je
telefoon.

Maak je telefoon uniek

Buiten de bescherming wat een iPhone hoesje kan bieden, is het ook nog eens een wijze van personaliseren van je hoesje. Je kunt een hoesje kiezen wat het beste bij je past. Ga je op reis naar Engeland? Dan kun je ervoor kiezen om een hoesje met de Engelse vlag te nemen of ben je helemaal weg van dieren? Kijk dan eens naar de vele iPhone 7 dierenprint hoesjes! Bij Fonu bieden we ook leren aan. Met of zonder merk? Geen enkel probleem. Wij hebben het allemaal. Bekijk eventueel de video’s voor meer informatie.

Vermijd kleine krasjes

Wie kan tegenwoordig nog een dag zonder zijn of haar telefoon? Doordat we onze mobiele telefoon zo vaak gebruiken is het haast onmogelijk om kleine beschadigingen als krasjes en deukjes bijna niet te voorkomen zonder een hoesje. Zorg ervoor dat jouw kostbare iPhone 7 (want dat is die) zo nieuw
mogelijk blijft. De iPhone 7 hoesjes zijn op een bepaalde wijze gemaakt waardoor ze de slijtagesporen voorkomen. Zo is een hoesje vaak een relatief kleine investering in vergelijking met een dure reparatie. Kijk in ons brede assortiment voor de mogelijkheden.

Snelle levering

Klik en plaats je bestelling voor 17.00 uur, dan beloven wij dat het dezelfde dag nog verzonden wordt. En vanzelfsprekend is de verzending gratis! Bekijk de video’s ook om een goed beeld te krijgen van je bestelling. Mocht je achteraf toch niet helemaal tevreden zijn met je bestelling. Bekijk onze retourprocedure voor een snelle retournatie.

Bij een nieuw toestel horen gave gadgets! Wat dacht je van een auto- of een fietshouder? Misschien wil je ook muziek in je auto luisteren door je telefoon en heb je een AUX kabel nodig, ook dat bieden wij aan!

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: