iPhone 11 Pro Max

Filters: 

iPhone 11 Pro Max hoesjes

Heb je altijd een grote iPhone gewild waarmee je alle dagelijkse taken makkelijk kunt uitvoeren? De iPhone 11 Pro Max is de ideale smartphone voor jou. Het is de opvolger van de iPhone Xs Max. Deze iPhone heeft maar liefst drie camera’s aan de achterkant waarmee je nog beter videos kan opnemen. Het heeft een A13 bionic chip voor nog meer snelheid, een 6,5 inch Super Retina display, 6 GB RAM geheugen en een accu van maar liefst 3500mAh. Van deze iPhone ga je heel veel plezier beleven als je het goed beschermt met een van de vele luxe iPhone 11 Pro Max hoesjes.

Gevarieerd aanbod

iPhone 11 Pro Max heeft een glazen behuizing. Dit is mooi en tegelijkertijd ook extra kwetsbaar. Je wordt natuurlijk niet blij als je gloednieuwe iPhone beschadigd raakt. De iPhone reparaties zijn prijzig en duren vaak lang. Hierdoor raak je gefrustreerd. Wij willen dat dit wordt voorkomen en je zonder zorgen je iPhone kunt gebruiken. De hoesjes die we voor je hebben uitgekozen, zijn heel divers. Denk aan een back cover met een mooie print, zakelijke boekmodelhoesje, lederen boekmodelhoesje met mogelijkheid voor pasjes en veel meer. Neem snel een kijkje en bescherm je iPhone vandaag nog.

Voorkom barsten en krassen

Door de glazen achterkant is deze smartphone kwetsbaarder voor barsten en krassen. Je iPhone raakt heel snel beschadigd als je geen hoesje hebt. Zonder hoesje kan zowel de achterkant als de voorkant schade oplopen. Dit wil je echt niet. Onze hoesjes verminderen de kans op schade behoorlijk en zijn tegelijkertijd ook gebruiksvriendelijk.

Dienstverlening van de buitencategorie

Je tevredenheid is allerbelangrijkst voor ons. We hebben de beste hoesjes en mobiele accessoires voor je uitgekozen. Als je bestelling op doordeweekse dagen voor 17:00 binnenkomt, wordt het dezelfde dag verzonden. Je betaalt bij ons geen verzendkosten. Dit regelen wij allemaal voor je. Om je een goed beeld van onze producten te geven, hebben we ook videos voor je gemaakt. Je kunt op deze videos het product vanuit alle hoeken aanschouwen. Zo willen we dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Indien je toch niet tevreden bent over je aankoop, kun je dit aan ons doorgeven. Bekijk onze retourpagina voor uitleg. Bekijk onze website en kies je iPhone 11 Pro Max hoesje en/of mobiele accessoire vandaag nog uit.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: