iPhone 11

Filters: 

iPhone 11 hoesjes

Apple heeft voor de iOS fans weer prachtige iPhones uitgebracht. Zoals altijd rond september laat Apple ons kennis maken met de nieuwe iPhones. Deze iPhone heeft een significant verschil in vergelijking met zijn voorganger, de iPhone XR. Het heeft namelijk twee camera’s aan de achterzijde. Dit zorgt voor nog scherpere foto’s. Het is ook in diverse kleuren verkrijgbaar. Daarom bieden we veel diverse hoesjes aan voor de iPhone 11 hoesjes.

Met een goed gevoel gebruiken

De iPhone 11 is nog beter en duurder dan de voorganger. Daarom is het belangrijk om een hoesje te hebben. Onze hoesjes zorgen niet alleen voor bescherming, maar zorgen ook voor een unieke look en uitstraling. Veel mensen kiezen voor een hoesje dat bij hun past. Deze iPhone heeft aan zowel de voorkant als de achterkant een glazen design. De hoesjes bij Fonu zorgen voor beste protectie.

We hebben zowel mooie kleurrijke achterkantjes als simpele zakelijke boekmodel hoesjes. Een leuke print, simpel zwarte achterkantje, transparante anti-shock achterkantje, lederen boekmodelhoesje en nog veel meer soorten behoren tot de mogelijkheden. Ook zijn merken als Pierre Cardin, Caseme, Xssive, Celly, Spigen, Guess en nog veel meer bij ons verkrijgbaar. Neem gerust een kijkje.

Slijtage

Door de glazen achterkant is de iPhone 11 gevoeliger voor krasjes en barsten. Het is wel mooi en aardig dat het door de glazen behuizing draadloos kan worden opgeladen, maar het is zo kwetsbaar. Het gebruik ervan zonder hoesje versnelt het slijtageproces. Dit wil je natuurlijk niet op deze peperdure smartphone. Je wilt natuurlijk reparatie en het verwisselen van een scherm of achterkant voorkomen. Hoe mooier en netter je je iPhone houdt, hoe meer waarde die vertegenwoordigt en hoe meer je ervan geniet.

Ons streven

Wanneer je een iphone 11 hoesje naar smaak hebt uitgekozen, gaan wij onmiddelijk aan de slag om deze verzendklaar te maken. Om je keuze makkelijker te maken, hebben wij veel tijd gestoken in het videografisch vastleggen van de accessoires en hoesjes. Zo maken we het online shoppen voor je aangenamer en hoef je je geen zorgen te maken dat het product anders uitziet. Als je toch niet tevreden bent over je aankoop, dan kan je dit
aan ons melden en zorgen wij verder voor een snelle retourproces. Wacht niet langer en bekijk onze website.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: