iPad 10.2 inch (2019)

Filters: 

GRATIS VERZENDING NL & BE
VOOR 17.00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
VIDEOGERICHT WINKELEN


iPad 10.2 hoesjes

Apple introduceerde onlangs de opvolger van de Apple iPad 2018, de Apple iPad 2019. Het apparaat lijkt op het eerste gezicht heel erg op zijn voorganger. Echter zijn meerdere upgrades gedaan waardoor een mogelijke overstap gedaan kan worden. De prijs is hetzelfde gebleven, maar je krijgt meer waarde voor je geld. Het display is iets groter worden. Je krijgt nu een 10,2 inch scherm in plaats van de 9,7 inch van vorig jaar. Verder krijg je dit jaar ook meer RAM geheugen dan die van de vorige versie. Hierdoor kun je gemakkelijk meerdere apps tegelijk draaien op de iPad. Het grotere werkgeheugen is deels ook nodig. Dit omdat de iPad werkt met de allernieuwste iPad iOS software. Dankzij de nieuwe iOS kun je gebruik maken van widgets of de ‘darkmodus’.

Één van de belangrijkste veranderingen is dat deze iPad beschikt over de Apple ‘Smart Connector’ poort. Alleen de nieuwste Apple iPad toestellen beschikken over deze poort. Het voordeel is dat je via deze poort originele Apple accessoires kunt aansluiten. Een Apple Smart Keyboard of Smart Keyboard Folio accessoire hoeven hierdoor geen batterij te hebben en kunnen updates ontvangen via deze poort. Ben je op zoek naar de allernieuwste accessoires voor deze geweldige iPad? Dan ben je bij fonu.nl op het juiste adres. We hebben het grootste aanbod aan accessoires voor de Apple iPad 10.2 (2019).

Veiligheid is erg belangrijk voor je Apple iPad 10.2 (2019)

Een nieuwe Apple iPad is leuk. Echter brengt het ook gevaar met zich mee. Je bent ongetwijfeld zeer voorzichtig met je nieuwe iPad. Meestal kun je er zelf niets aan doen. Voordat je het weet, stoot iemand je aan of je laat het apparaat vallen omdat je de nieuwe selfie camera wilt testen. Het is dus erg belangrijk om je Apple iPad te beschermen door het juiste Apple iPad 10.2 hoesje te kiezen. Doe je dit niet? Dan zit je voordat je het weet met een gebarsten scherm in je iPad en moet je deze opsturen om te laten maken.

Het repareren van een Apple iPad brengt veel ongemak met zich mee. Meestal moet je het toestel resetten en lang wachten tot deze terug is van de reparateur. Twijfel daarom niet langer en koop een Apple iPad 10.2 hoesje dat bij je past. We snappen dat het juiste hoesje voor iedereen anders is. Daarom investeren we veel tijd in het vinden van kwalitatief goede hoesjes. Verder zorgen we voor duidelijke foto’s en maken we onze eigen productvideo’s. Hierdoor hopen we onze klanten een nog beter beeld te geven van het product zodat deze niet voor verrassingen komen te staan. Ben je nieuwsgierig? Neem een kijkje op ons youtube kanaal voor filmpjes van onze Apple iPad 10.2 accessoires.

Een klantenservice waar je blij van wordt

Bij fonu.nl doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Heb je vragen of kun je een bepaald product toch niet vinden? Aarzel niet om ons te mailen via [email protected] Plaats je je bestelling op een werkdag voor 17:00? Dan kun je deze de volgende dag thuis verwachten*.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: