APPLE

Filters: 
GRATIS VERZENDING
VOOR 17.00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
VIDEOGERICHT WINKELEN

iPhone hoesjes

Apple is door velen beoordeeld als de beste telefoonproducent. De iPhone is een icoon geworden in de smartphone wereld. De iPhone heeft een prachtig design. Het is dan ook zeer aan te raden om een iPhone hoesje te gebruiken voor optimale bescherming en zorgt ervoor dat u langer kunt blijven genieten van uw iPhone.

Optimale bescherming

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. ‘Het zal mij toch niet gebeuren?’ denkt u. De iPhone is vaak duurder dan de gemiddelde telefoon en het zou toch zonde zijn om achteraf voor een dure reparatie te moeten betalen. Onze iPhone hoesjes zorgen ervoor dat uw iPhone te allen tijde goed beschermd is tegen val- en drukschade. De keuze is reuze met een scala aan verschillende soorten hoesjes. Zo kunt u ervoor kiezen tussen hoesjes die meer praktisch zijn in gebruik of hoesjes die juist heel hoog scoren op protectie. Mocht u enkel een hoesje niet afdoende vinden, kunt u ook gebruik maken van onze verschillende soorten screen protectors voor de beste bescherming van het beeldscherm, wat vaak de meest kwetsbare gedeelte van de iPhone is.

Een andere uitstraling

Naast het beschermen van de iPhone zorgt een hoesje ook voor een leuke uitstraling. U kunt kiezen uit de zogeheten back-cases, maar ook uit booktype hoesjes en flipcases. Ook zitten er grote verschillen tussen de verschillende booktype hoesjes en back-cases. Aan de hand van onze eigen gemaakte video’s kunt u een optimaal beeld krijgen van hoe de hoes er in werkelijkheid eruit ziet. Als u een iPhone hoesje zoekt met een leuke print bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook als u een onopvallend hoesje zoekt. Het is helemaal aan u of de keuze valt op een groot en opvallend hoesje of juist een minimaal en zo normaal mogelijke hoes.

Gebruikerssporen

Het is bijna onvermijdelijk om de telefoon zonder enige vorm van bescherming krasvrij te behouden. Door het dagelijks gebruik van de iPhone slijt het toestel. Een iPhone hoesje is dan relatief een kleine investering vergeleken met de kosten voor reparatie of waardeverlies door gebruikerssporen. Om deze kleine krasjes te voorkomen is het van belang dat u een iPhone case gebruikt die om uw telefoon gaat. Zo kunt u zorgeloos gebruik maken van de iPhone zonder bang te zijn voor schade.
Ons doel
Wij streven ernaar om tegen een zo gunstig mogelijke prijs de beste iPhone hoesjes te leveren waar u lang van kunt genieten. Door veel tijd te steken in de op maat gemaakte video’s zorgen we ervoor dat u niet bij het uitpakken van uw telefoon hoesje voor een verrassing komt te staan. Wij garanderen een snelle levering. U hoeft helemaal geen verzendkosten te betalen en wanneer u voor 17.00 uw bestelling plaatst, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Wacht geen moment langer en bestel vandaag nog een hoesje voor uw iPhone. Kijk ook voor leuke gadgets hier voor uw iPhone. Wellicht is een autohouder of een oplader voor in de auto ook erg handig. Ook dit kunt u bestellen op fonu.nl door hierboven op je telefoontoestel te klikken.
Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: