Betaalmethodes

Betaalmethodes

Betalen met CreditCard bij Fonu.nl

Het is bij Fonu.nl mogelijk om je telefoonhoesjes en accessoires te kopen met je creditcard. Je kunt je telefoonhoesjes en accessoires online betalen met de volgende creditcards: VISA, JCB, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, DINERS CLUB en MASTERCARD. Je kunt op de afrekenpagina klikken op ‘Creditcard’ bij de betaalmethodes. Vervolgens vul je je kaartnummer en CVC-code in en rond je het bestellen af. Hierna is je betaling voltooid en kom je op een bevestigingspagina terecht. Wij nemen vanaf dit punt de rest van de moeite van je over.

Betalen met iDeal bij Fonu.nl

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Je kunt bij Fonu.nl kiezen om je telefoonhoesjes en accessoires te betalen via iDeal, je wordt vervolgens naar een beveiligde bankomgeving geleidt waar je kunt afrekenen. Je kunt je telefoonhoesjes en accessoires dus veilig en snel betalen via je eigen vertrouwde bank.

Betalen met PayPal bij Fonu.nl

Vanaf heden kun je ook je telefoons en accessoires kopen en afrekenen via een bankoverboeking. Je kiest de telefoonhoesjes en accessoires die je wilt hebben en gaat vervolgens naar de afrekenpagina. Hier kun je kiezen voor de betaalmethode; PayPal. Vervolgens plaats je je bestelling en word je omgeleid naar een PayPal betalingsscherm. Hier rond je de betaling via PayPal af, vervolgens kom je weer terug op Fonu.nl en dat betekent dat je betaling in goede orde ontvangen.