Maak een keuze:

iPhone Xs Hoesjes

iPhone Xs hoesjes beschermen je telefoon tegen de alledaagse situaties. De iPhone Xs is de kleinere variant van de iPhone Xs Max. Met een beeldscherm van 5,8 inch is het natuurlijk geen klein toestel. Ook voor deze iPhone geldt dat het OLED scherm verdeeld is over het hele beeldscherm. Een klein ongelukje kan voor veel frustratie zorgen. Dat zou natuurlijk erg zonde zijn. Voorkom schade door het gebruik van iPhone Xs hoesjes.

Zorgeloos gebruik

iPhone Xs hoesjes zorgen ervoor dat je met een gerust hart gebruik kunt maken van je telefoon. Onze hoesjes zijn zó ontworpen om schade, krasjes en slijtage aan je telefoon te voorkomen. Bekijk ons assortiment aan verschillende type iPhone Xs hoesjes en kies wat het beste bij je past. Je kunt kiezen uit bookcases die ruimte bieden voor één of meer pasjes. Sommige hebben een standfunctie om gemakkelijk een film te kunnen bekijken en andere bookcases zijn juist minimalistisch ontworpen om het gebruik te vergemakkelijken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een ‘achterkantje’ te nemen. Wel adviseren we altijd om dit in combinatie met een screenprotector te doen voor optimale bescherming. Een iPhone hoesje is een kleine investering vergeleken met een reparatie.

Meer dan alleen bescherming

Een hoesje is niet alleen voor bescherming van je telefoon. Veel klanten willen ook een iPhone Xs hoesje om hun toestel een mooier beeld te geven. De keuze is vrij groot. Er zijn talloze hoesjes met leuke prints en uitvoeringen die je telefoon een unieke look kunnen geven. Met verschillende merken en leveranciers hebben we een grote keuze in diverse hoesjes kunnen creëren, zodat we elke klant zo goed mogelijk in zijn of haar wensen kunnen voldoen. Uiteraard hebben we ook voldoende keus in minder opvallende en uitbundige hoesjes die vooral praktisch bedoeld zijn.

Slijtage

Bij veelvuldig gebruik van de iPhone is het gebleken dat het toestel gevoelig is voor slijtage. Dee zijkanten van de iPhone Xs blijken het meest kwetsbaar te zijn voor krasjes en deukjes. Omdat het een vrij dure mobiele telefoon is van Apple, wordt het sterk aangeraden om hier een passend iPhone Xs hoesje bij te kiezen. Daarnaast is een hoesje een vrij kleine aankoop vergeleken met het aanschaf of reparatie van een nieuw toestel.

Ons streven

Je kiest het hoesje, wij zorgen voor een snelle levering. Om je keuze makkelijker te maken, hebben we veel tijd gestoken in het filmen van de juiste hoesjes en accessoires. Door middel van deze video’s heb je een beter beeld van je aankoop en kom je niet voor een vervelende verrassing te staan. Mocht je toch niet tevreden zijn over je aankoop dan kun je het product retourneren zoals uitgelegd onder het kopje ‘retourneren’. We zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk je aankoopbedrag teruggestort krijgt. Dit kan maximaal 5 werkdagen duren. Aarzel geen moment en kijk op deze pagina voor het aanbod.

Naast iPhone Xs hoesjes bieden we ook handige gadgets aan voor je toestel. Denk hierbij aan oordopjes, Airpods, draadloze opladers, popsockets, powerbanks en veel meer. Bekijk ze zelf op onze website.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: