Maak een keuze:

iPhone SE hoesjes

De iPhone SE is een speciaal model binnen de iPhone familie. Het is namelijk net zo snel als de iPhone 6S, maar heeft het formaat van een iPhone 5S. Apple heeft er voor gekozen om een model uit te brengen die bedoeld is voor consumenten die liever een kleiner toestel aanschaffen. De iPhone SE is derhalve identiek qua uiterlijk aan de iPhone 5S waardoor de iPhone SE hoesjes en iPhone 5s hoesjes ook hetzelfde zijn, lekker makkelijk!

iPhone SE beschermen tegen schade

Reparaties zijn veel duurder in vergelijking tot een hoesje. Voorkom dure reparaties. Bij Fonu hebben we een ruime scala aan iPhone SE hoesjes. Je kunt kiezen uit onder andere: boekmodelhoesjes, backcase hoesjes, bumpers en 3 in 1 hoesjes. Daarnaast is het handig om een iPhone SE screen protector te gebruiken voor optimale bescherming. Zo heb je het kostbare scherm dubbel beschermd. Maar een hoesje kan ook je leven makkelijker maken! De boekmodelhoesjes bijvoorbeeld hebben vaak ruimte voor pasjes maar ook een filmstand. Er zijn ook hoesjes die echt ontworpen zijn als portemonnee.

Personaliseer je iPhone SE

De hoesjes voor de iPhone SE kan je ook zien als het personaliseren van je telefoon. Je kan kiezen uit merkhoesjes of hoesjes met een leuke print. Zo zijn er veel verschillende dierenprint hoesjes en stedenprints. Als je naar Parijs gaat voor een vakantie is het leuk om een hoesje met de Eiffel toren te nemen. Wellicht dat je een bepaalde kleur hoesje zoekt die zo leuk matcht met je nieuwe jas. Fonu biedt ook verschillende telefoon hoesjes aan. Klik verder en ontdek het aanbod.

Wees dure reparaties voor

Het bedrag van een hoesje staat in een schril contrast met wat je vaak betaalt voor een reparatie. En dan laten we het tijdsbestek dat je telefoon weg is voor een reparatie buiten beschouwing. Daarom is het belangrijk om je telefoon goed te beschermen om ellende voor te zijn. Bij Fonu hebben wij ervoor gekozen om het zo simpel mogelijk te houden. Binnen een paar klikken ben je bij je nieuwe telefoonhoesje.

Kwaliteit en service

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en om je een beter beeld te geven van wat je eigenlijk koopt, heeft Fonu de tijd genomen om video’s te maken van de accessoires zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan. En als je de bestelling voor 21.00 uur plaatst, garanderen wij dat het dezelfde dag nog verzonden wordt. Zo heb jij de volgende werkdag al je bestelling in huis, bovendien is de verzending helemaal gratis! Mocht je ondanks de video’s toch niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je dit gemakkelijk naar ons terug sturen. Volg ons retourproces voor een snelle retournering.

Voor de iPhone SE zijn er ook tal van leuke gadgets. Ons aanbod bestaat uit vele verschillende accessoires. Zo hebben wij ook waterdichte telefoonhoesjes voor op reis en audiokabels voor in de auto of autohouders. Je vindt ze allemaal hier.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: