Maak een keuze:

iPhone 8 Plus hoesjes

iPhone 8 Plus hoesjes worden met de dag meer populair onder de gebruikers van iPhone 8 Plus. Een elegante en vooral grote mobiele telefoon van Apple. Wat nieuw is op de iPhone 8 Plus vergeleken met zijn voorganger is onder andere de glazen achterkant. Hierdoor kun je het toestel draadloos opladen, maar de kwetsbaarheid is helaas hiermee ook toegenomen. Gelukkig biedt fonu.nl de oplossing aan.

Vermijd dure reparaties

Door bij ons een keuze te maken uit de verschillende hoesjes kun je voorkomen dat je straks moet betalen voor een dure reparatie. Onze iPhone 8 Plus hoesjes zijn zo ontworpen om de grote klappen op te vangen. Er zijn verschillende manieren om je toestel te beschermen. Fonu biedt je de keuze uit book- en flipcase. Daarnaast bieden we ook backcovers aan en tempered glass screenprotectors. Een hoesje bij ons is altijd goedkoper dan een dure reparatie elders. Voorkom ellende en kijk in ons assortiment wat de mogelijkheden zijn.

Meer dan bescherming

Natuurlijk blijft het beschermen van je telefoon het allerbelangrijkste, maar het oog wil ook wat! Gelukkig is er voor de iPhone 8 Plus voldoende keuze uit leuke hoesjes. Denk aan dierenprints of bijvoorbeeld een Buddha print. Als een minder opvallende hoes de voorkeur geeft, kan dat ook bij ons besteld worden. Fonu.nl beschikt ook over veel verschillende iPhone 8 Plus hoesjes. Zo zijn er in het assortiment lederen hoesjes, merkhoesjes en kunststof hoesjes. Bovendien kunnen sommige van deze hoesjes ook als portemonnee gebruikt worden. Kortom, er zijn veel mogelijkheden voor het personaliseren van je iPhone 8 Plus.

Krasvrije telefoon

Hoevaak de producenten ook beweren dat hun telefoon krasbestendig is, blijkt dit elke keer toch een lastig verhaal. Door het veelvuldig gebruik is het haast onmogelijk om de iPhone 8 Plus in originele staat te behouden. Een hoesje van fonu.nl biedt hierin uitkomst. Onze hoesjes beschermen ook tegen krasjes en slijtagesporen. Neem gerust de tijd en vergelijk de iPhone 8 plus telefoonhoesjes met elkaar.

Onze kwaliteit en service

Fonu.nl heeft ontzettend veel tijd en energie gestoken in het maken van video’s van de producten om je een beter beeld te geven van wat je besteld. Zo hopen we dat je minder snel voor een verrassing komt te staan wanneer je de bestelling opent. Ben je toch niet tevreden over het product? Geen enkel probleem! Bekijk ons retourprocedure en we zorgen ervoor dat het bedrag van de bestelling zo snel mogelijk op je rekening gestort wordt.

Wellicht is het ook interessant om onze gadgets te bekijken! We bieden onder andere ook autoladers, waterdichte hoesjes, oordopjes en nog veel meer aan! Klik hierboven op accessoires voor het gehele aanbod voor dit type smartphone!

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: