iPhone 7 Plus

Maak een keuze:

iPhone 7 Plus hoesjes

iPhone 7 Plus hoesjes zie je steeds vaker om de iPhone 7 Plus smartphone. De iPhone 7 Plus is met zijn imposante 5,5 inch beeldscherm aan te duiden als een groot toestel. De iPhone 6 Plus bleek een groot succes te zijn en met de iPhone 7 Plus hebben ze hier een vervolg aan gegeven. Apple heeft voor de iPhone 7 Plus een nieuw cameramodel geïntroduceerd waarbij 2 camera’s tegelijk te werk gaan. Doordat het toestel een vrij groot formaat heeft, is het van belang om goed na te denken over de iPhone 7 Plus hoesjes wat het beste bij jou past.

Wees ellende voor

Een ongeluk voorkomen heb je vaak niet in eigen hand en achteraf jezelf voor de hoofd slaan is niet prettig, vandaar dat voorkomen beter is dan genezen. Gelukkig beschikt fonu.nl over een divers assortiment aan bescherming voor jouw iPhone 7 Plus. Voor de iPhone 7 Plus hoesjes heb je de keuze uit bookcases, flipcases, bumpers en verschillende screenprotectors.

De bookcases hebben de handigheid van een paar pasjeshouders. Zo is het mogelijk voor je om een paar belangrijke pasjes altijd bij de hand te hebben. Het kan ook heel goed zijn dat je een hoes zou willen die zo minimalistisch mogelijk is, omdat je bijvoorbeeld vaak lange berichten schrijft. Dan is het wellicht handiger voor je om een bumper in combinatie met een screen protector te nemen. Fonu.nl biedt tal van mogelijkheden, klik bovenaan deze pagina verder om ze uit te vinden!

Ook voor personalisering

Een iPhone 7 Plus hoesje kan ook heel fraai er uitzien. Zo bieden wij ook veel telefoonhoesjes met prints aan. Denk aan dierenprints, landenprints of printjes met een leuke quote. You name it! Naast de vele aparte hoesjes hebben wij ook natuurlijk de standaardhoesjes voor mensen die liever niet
een opvallend hoesje willen. Je kunt dan kiezen uit eventueel leren hoesjes of merkhoesjes. Voor ieder is er wat wils. Bekijk de video’s om een beter beeld te krijgen van de hoesjes.

Veelvuldig gebruik

Gebruikerssporen zijn bijna niet te voorkomen zonder de juiste bescherming. Voorkom slijtage en lichte krasjes en deukjes door een Apple iPhone telefoonhoesje te kiezen. Al onze hoesjes zijn zodanig ontworpen om de grootste schade op te vangen, zodat het toestel in een zo optimaal mogelijke staat behouden blijft.

Onze kwaliteit en service

Fonu.nl vindt het van groot belang dat je als klant een goed beeld hebt van wat je besteld. Hiervoor hebben wij veel tijd en energie gestoken in het maken van video’s van de verschillende accessoires die wij aanbieden. Zo hopen wij te voorkomen dat je achteraf een product thuis krijgt die je niet wil. Mocht het toch zo zijn dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt, dan kan je dit gemakkelijk retourneren via ons retourproces.

Kijk ook hierboven voor de vele handige gadgets. We bieden ook voor de iPhone 7 Plus headsets, draadloze opladers, autohouders en nog veel meer aan!

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: