Maak een keuze:

iPhone 12 Max hoesjes

iPhone 12 Max hoesjes zijn inmiddels erg gestegen in populariteit. Apple heeft voor de iOS fans weer prachtige iPhones uitgebracht. Één van deze prachtige iPhones heet de iPhone 12 Max. Dit is de grote broer van de iPhone 12. Waar Apple vroeger maar één Max model uitbracht, hebben ze ons dit jaar met 2 varianten Max verrast. Dit apparaat heeft prachtige camera’s en een groot design. Zodoende dient deze telefoon goed te worden beschermd met behulp van de beste iPhone 12 Max hoesjes.

Met een goed gevoel gebruiken

Omdat de iPhone 12 Max een waardevol bezit is, is het uitermate belangrijk om een hoesje te hebben hiervoor. Onze hoesjes zorgen niet alleen voor de perfecte bescherming, maar zorgen ook voor een unieke look en uitstraling. De hoesjes zijn zowel trendy als modieus. Veel mensen kiezen voor een mooi hoesje dat bij hun past. Deze iPhone heeft aan zowel de voorkant als de achterkant een strak glazen design. Dit maakt de telefoon zeer mooi, maar tegelijkertijd ook erg kwetsbaar.

De hoesjes bij fonu.nl zorgen ervoor dat deze smartphone van Apple optimaal wordt beschermd. We hebben zowel kleurrijke backcovers als simpele zakelijke iPhone 12 Max bookcases. Een leuke print, simpel zwarte backcover, transparante anti-shock backcover, lederen bookcases en nog veel meer soorten behoren tot de mogelijkheden. Ook zijn merken als Guess, BMW, Caseme, Mercedes-Benz, Fonu, ESR, Karl Lagerfeld en nog veel meer bij ons verkrijgbaar. Neem gerust een kijkje en bestel jouw unieke iPhone 12 Max hoesje

Slijtage

Door de glazen achterkant is de iPhone 12 Max gevoeliger voor krasjes en barsten. De glazen behuizing maakt het toestel mooi en shiny, maar ook gevoelig voor schade. Het gebruik ervan zonder hoesje versnelt het slijtageproces van de telefoon. Als de telefoon niet goed wordt beschermd met behulp van een sterk iPhone 12 Max hoesje, is het binnen no time niks meer waard. Dit wil je natuurlijk niet op deze peperdure smartphone. Het spreekt daarom ook voor zich dat je een reparatie aan de iPhone 12 Max liever wilt vermijden. Een reparatieproces kan soms lang duren en een hoog prijskaartje met zich meedragen. Hoe mooier en netter je de iPhone houdt, des te meer waarde die vertegenwoordigt en hoe meer je ervan geniet.

Hoge kwaliteit service

Wanneer je het geschikte hoesje hebt gekozen, gaan wij onmiddellijk aan de slag om deze verzendklaar te maken. Wanneer je op werkdagen voor 21:00 besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Om je keuze makkelijker te maken hebben wij veel tijd gestoken in het videografisch vastleggen van de accessoires en hoesjes. Zo maken we het online shoppen voor je aangenamer en hoef je je geen zorgen te maken dat het product er anders uitziet. Als je toch niet tevreden bent over je aankoop, dan kan je dit aan ons melden en zorgen wij verder voor een goede retourproces. Wacht niet langer en bekijk onze website voor het vinden van jouw unieke iPhone 12 Max hoesje! 

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: